| Alexxx2014 a întrebat:

URGENT! De 3 saptamani tot tusesc,tusesc,tusesc, tusesc.Nu ma doare abosulut nimic, doar tusesc incontinuu zi si noapte de 2 saptamani...Am incercat tot felul de siropuri,pastile, ceaiuri dar nimic nu a fost de ajutor.O data la 2-3 minute tusesc...Ce pot sa am? Intr-una, intr-una tusesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ai nevoie de un consult medical.O tuse prelungita nu este ceva firesc.

| darrio2007 a răspuns:

Augmentin antibiotic timp de 7 zile. Daca nu ai probleme cu antibioticele.Ai ceva la plamani.Am patit si eu asa.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Acum doi ani mi s-a întâmplat și mie fix același lucru. Inițial, am răcit, am luat tratament dar tusea nu ceda la niciun medicament așa că am decis să merg la un medic pneumolog să fac o ecografie. Mi-a spus că este vorba de un virus și că acesta va ceda de la sine, să beau ceaiuri și să consum alimente calde. A avut dreptate. Nu m-am mai îndopat cu alte medicamente, am băut ceai cu multă lămâie, m-am hidratat corespunzător, am mâncat multă supă de pui și în aproximativ o săptămână mi-a dispărut și tusea.
E foarte posibil să fie și la tine același lucru. Acum depinde. Sfatul meu este să mergi și tu la un medic pneumolog să te vadă.

Multă sănătate și toate cele bune!

| untu a răspuns:

E greva grav! Trebuie sa mergi la un medic pneumolog sa-ti faca investigatii si analize medicale pentru ca este posibil sa ai o turbeculoza(TBC) Tu fumezi?

| untu a răspuns:

E ceva grav! Trebuie sa mergi la un medic pneumolog sa-ti faca investigatii si analize medicale pentru ca este posibil sa ai o turbeculoza(TBC) pentru ca tusea asta vine de la plamanii contractati! Tu fumezi?

| EmilbOsul a răspuns:

Ai scarlatina am si eu.este o boala a copilariei cre daca nu o faci la gradinita o vei face cand vei fi mai mare