anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! De câteva zile am scurgeri maronii și nu știu de ce,încep să mă panichez.
Menționez ca perioada de menstruatie a trecut de vreo sap și sunt vir**nă.Va rog să mă ajutați cu o explicație, sfat ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Scurgerile maronii sunt datorate sangelui oxidat care se scurge afara din vagin, eliminat de secretia vaginala.
Iti recomand sa mergi la ginecolog pentru investigatii medicale, fiindca sangerarile intre menstruatii nu sunt de ebun augur denotand posibilitatea sa ai chisturi ovariene sau infectii ori tumori, chiar daca esti virgina.

| ioana748 a răspuns:

Nu te speria.
Incearca sa vorbesti cu un doctor.
https://www.royalhospital.ro/ginecologie/scurgeri-maronii/

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la ginecolog.
Cu trimitere de la medicul de familie, consultatia e gratuita.

| I0NUTA a răspuns:

Este posibil sa fi ramas gravida sau sa fie o dereglare hormonala. Motive, pot fi foarte multe. Nu te speria, fa-ti o programare la ginecolog. Un eco poate sa iti faca, chiar daca ai scurgeri de sange.

| Mira1738 a răspuns (pentru I0NUTA):

Sunt virgină

| I0NUTA a răspuns (pentru Mira1738):

Ok, nu te speria, cauze pot fi multiple. Mergi la medic.