| Loredana123 a întrebat:

URGENT! De dimineata imi este rau, la ora 12 am vomitat tot ce mancasem dupa care am baut apa,am vomitat-o si pe accea,am luat o pastila cu apa,iar am vomitat. In continuare mi-este rau, ce sa fac? +Nu mai suport mirosurile si sunt obosita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru asta exista medici.

| costy20br a răspuns:

Ce ai mancat?

| costy20br a răspuns:

Cred ca ai probleme cu stomacul vreo gastrita ceva du-te la medic.

| Mari34512345678910 a răspuns:

Dar nu sunt parintii tai acasa,sa te duca la spital? Poate ai mancat ceva ce ti-a provocat asta! Si eu am avut aceeasi problema,mai demult unpic! Eram cu un prieten si tot ne prosteam,ascultand muzica la boxe! Avea niste boxe la tara si eu l-am filmat, tot ma radeam in timp ce il filmam si o inceput sa imi fie rau,cred ca din cauza ca am ras prea mult! Am hotarat sa mergem afara in speranta ca imi voi reveni! Nu a functionat,aveam greturi,am vomitat! Mi-a dat bunica mea sa mananc si dupa ce am mancat am vomitat,daca beam apa iarasi ca tine din nou vomitam! Ma gandeam in minte,no ba am pus-o,cum mai dorm eu la noapte? Cumva am reusit sa dorm dar greu,imi era cald,ma foiam in pat! Imi era rau, in pat nu am vomitat din fericire dar greu cam greu am reusit sa dorm! Noaptea asta cand o sa urmeze sa te culci, nu te gandi ca nu poti sa adormi, la ce ti-am spus eu ok, pentru ca eu vreau sa te faci bine! Urmatoarea zi m-am simtit slabit, dar nu mai imi era rau deloc sa stii! Mi-am revenit dar dupa ce am mancat micul dejun am prins puteri si nu am mai avut niciun bai! INcearca asa:arde 2 chibrituri si pune cenusa aceea neagra intr-un pahar\cana ce vrei si bea cam 3-5 guri! Sper ca totusi te-am ajutat! Nu uita sa imi dai funda pentru ca totusi raspunsul dupa parerea mea iti este, poate de folos!

| Antonia797 a răspuns:

Du-te la doctor, cine stie ce ai patit poate sa fie ceva banal sau poate sa fie ceva grav. Aceste simptome le avea si un prieten, iar dupa a aflat ca avea meningita... poate ai apendicita, seamana. Sa nu iei medicamente, du-te la spital, suna la salvare.