anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT!
Eu iau amoxicilina pentru o masea si voiam sa va intreb daca pot consuma pe timpu tratamentului un pahar de bere. Daca am luat cu 8 ore in urma medicamentul?

VREAU RASPUNSURI URGENT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Pe durata unui tratament trebuie evitat consumul de alcool. http://www.i-medic.ro/......ganismului

suntserios
| suntserios a răspuns:

In timpul tratamentului cu antibiotice nu se consuma alcool deloc.

| Felys a răspuns:

Alcoolul taie efectul antibioticului, daca bei fie si un pahar de bere ai luat degeaba antibiotic, chiar nu stiai asta, cand iei medicamente citeste si tu prospectul

| Lexi888 a răspuns:

Betivo.Nu poti bea alcool

| anonim_4396 explică (pentru Lexi888):

1) sunt baiat
2) nu sunt betiv straight face

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Salut! Miercuri am terminat-o si eu cu antibioticul care-l luam tot la opt ore. Desi nu cre ca v-a avea reactii adverse, sfatul meu este sa mai astepti putin pentru ca organismul tau este intr-un proces. Sper ca nu ai pus deja paharul la uscat!

| anonim_4396 explică (pentru Abcd1234ef56):

M-am documentat pe un site parca drugs.com sau health nu stiu cum si acolo doctorii scriau ca amoxicilina nu reactioneaza cu alcolul dar in cantitat mici gen un pahar de bere