| cristtinaaa a întrebat:

URGENT! FUNDIŢA! Hei! Mă doare o măsea, de fapt nu e o măsea în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult e gingie şi s-a umflat de 2 zile. Asta e a doua zi, iar mama mi-a luat de la farmacie ca antibiotic, oxicilină, iar ca calmant aulin. E bun, cred şi sper in acelaşi timp, dar vreau sa ştiu ce gust au pastilele de Aulin. Funda şi voturi! Mulţumesc! Aştept raspuns urgent, dupa cum am mai scris şi sus! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Poate trebuie sa-ti iasa maseaua de minte, astea de multe ori ies greu si cu complicatii, in unele cazuri (si eu am patit asta) trebuie taiata gingia ca sa-i faca loc sa iasa. Mergi la stomatolog sa vezi ce trebuie facut la tine. Sau poate ai facut un abces de la o masea cariata ramasa netratata? Si in cazul asta trebuie sa mergi la stomatolog.

2 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Cum adică ce gust? Din moment ce ți-a luat, nu ar fi mai simplu,..., nu știu,..., SĂ LE GUȘTI SNGURĂ?
Doamne iartă-mă, câte o să mai aud?

| Pandicorn123 a răspuns:

Pai du-te la medic