Problema e ca te dezvolti.Nu e o problema, e foarte normal. Pe la 13 14 ani am observat si eu ca am fundul mare, si uite ca dupa multi ani inca e, pentru ca asa e la mine in familie fetele au fundu mare, oricat de slabe ar fi. Te dezvolti acum, iar alt lucru este ca asa e constitutia ta. Constitutia mea este ca sunt medie in bust si subtire in talie, dar am ditamai soldurile si bazinu.si asta e. Dar mi s-a sabilit "forma" ca sa zic asa, de abia pe la 18 ani. Asa ca nu fa nimic, mai asteapta, mananca sanatos, fa miscare si asteapta "rezultatul final" Cand o sa vezi care ti-e forma de fapt, o sa stii ce vrei sa faci, de unde vrei sa slabesti, unde vrei sa mai pui, etc. Daca te apuci acum de diete, exercitii, etc, nu o sa te prea ajute, ca oricum esti in schimbare si nu ai cum sa ajustezi "solutiile" la schimbarile corpului tau. Asteapta si dupa aia vezi ce ai de facut
Draga mea, eu zic sa faci foarte mult mult sport si sa tii o dieta...fa foooooarte multe abdomene atat pe fata cat si pe spate, incearca sa nu mai maninci dupa ora 5... te pup, si mult noroc:!
Nu e nici o problema.Eu am 11 ani si am 66 in talie si sunt foarteeee slabă. 33 kg la 152.....deci da...