| EdiShadow a întrebat:

URGENT! Ieri seara mi-am facut o pizza si am mancat-o la calculator, dar in timpul asta mi-am dat cu ulei de recin pe barba, sa-mi creasca parul facial.

Din greseala mi-a cazut ulei de ricin pe tastatura, eu crezaand ca este ketchupul de pe pizza. L-am luat pe deget si l-am inghitit.

M-am informat acum si am vazut ca semintele de ricin / ulei este cea mai toxica / periculoasa planta de pe pamant. Duce la dureri de gat, abdominale, diaree cu sange chiar moarte dupa 3-4 zile

Ieri s-a intamplat si acum m-a luat dintr-o data o durere de gat si durere de spate interioara.

Sunt c-am ingrijorat, stiu ca suna aiurea. Am varsta de 18 ani. HELP?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Nu fi ingrijorat, nu patesti nimic, este autosugestia cea care iti da acele senzatii de disconfort.
Poate ca te doare gatul si burta de la viroza, pentru ca in aceasta perioada chiar se intalneste frecvent viroza.
Pentru durerile de gat, fa gargara cu apa calduta sarata(o lingurita de sare la un pahar de apa) si o sa te simti mai bine si bea un ceai cald cu lamaie si miere de albina.
Asa cum ti s-a raspuns deja uleiul de ricin se foloseste si pe cale interna pentru cei care sufar de constipatii, poate doar sa dea purgatie.
De la faptul ca ai lins tastatura, fiind asa o cantitate mica, nu poate sa dea nici un efect.
Poti insa de pe tastatura sa iei o serie de microbi ori virusi pentru ca, fiind folosita frecventsi dezinfectata rar, este o sursa certa de infectie.
Nu vad de ce crezi ca este necesar sa fortezi cresterea barbii, inainte de vreme, bucura-te inca de adolescenta, vei avea timp suficient sa fii adult.
Un gand bun si multa sanatate.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Bea lapte. Din atata ulei nu patesti nimic. Uleiul de ricin se folosete si ca laxativ si nu moare nimeni. Extractul curat de ulei de ricin este otravitor. Astea sunt surogate. Nu-i nimeni idiot sa puna in vanzare otrava pura. Sa stii ca uleiul de ricin se foloseste si in bomboanele de ciocolata.

| lizemm a răspuns:

Poate fi efectul ala ca stii ce se intampla si incepi sa ai fel si fel de senzatii. eu sper sa nu fie nimic grav, sa fii bine, posibil o sa iti faca niste spalaturi.eu folosesc ulei de ricin pentru par si pe cutie scrie uz intern 1-2 linguri. utilizari laxativ, deci nu cred ca are ce sa te afaecteze. si tu ai consultat probabail internetul pentru samanta de ulei de ricin, planta din care se obtine acesta, nu stiu ce s iti spun, consulta un medic, probabil iti vor face, asa cum am zis, niste spalaturi, desi nu cred ai de ce. dar bafta.

| ellutza1426 a răspuns:

Consulta de urgenta mediculhappy