| PrincessConsuela a întrebat:

Urgent! M-am ars cu placa la deget si ma ustura de mor! Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Nu îți recomand unguente de la farmacie sau pastile,însă ar fi bune. Încearcă să pui niște sare de bucătărie(nu îți face griji nu o să te usture) sau bagă degetul în ulei de floarea soarelui.
Mai poți să îți pui și zahăr pe deget, combinat cu miere.
Încearcă una sau mai multe din variantele care ți le-am dat și sigur îți va trece. Trebuie să ai aceste lucruri în casă, așa că nu te va costa nimic.

Succes.

| 9gag a răspuns:

Pune sare de bucatarie si te calmeaza instant

| Ayalla a răspuns:

Sarea nu neste cea mai buna solutie, incearca cu putina miere sau zahar trece mai repede decat cu sare si nu vei avea nici usturimi

| LikeChocolate a răspuns:

Pune sare pe arsurahappy
incearca! la mine a mers...
nu te gandi ca e ca si cum ai pune sare pe rana
arsura nu are nici o treaba cu ranahappy

| PrincessConsuela explică:

Ca se se stie cum am ales rapsunsul castigator m-am gandit ca de acum sa scriu de ce l-am ales tocmai pe acela: dupa voturile primite. Avand in vedere ca toate imi sunt de folos, am decis ca asa este mai bine.

| maddog95 a răspuns:

Apa rece
apoi niste crema dinaia de fata orice cel mai bine ar fi sa te dai cu crema de galbenele sau ceva cu aloe vera

| MessiFootballPlayer a răspuns:

Unge degetul cu ulei de floarea soarelui