| EllaBella11 a întrebat:

Urgent! puppy dog eyes Chiar ASTAZI, mi-am facut pierce in limba. Gaura mi-a dat-o o prietena, cu branula. Totul este ok. nu sunt semne de infectie. etc. Ma doare limba, s-a umflat, ceea ce cred ca este normal ( nu pot nici sa mananc, nici sa beau, deoarece ma doare. laughing) ). Insa. as dori sa il scotstraight face Nu mai suport si vreau sa il scot. Dar imi e frica sa nu cumva sa se infecteze... sau sa se intample ceva mai grav. Este ok sa il scot si sa las gaura sa se astupe? Se va infecta? Dupa ce il scot pot sa mananc? Va rog, ajutati-ma. Dau funa. puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Normal ar fi ca limba sa se infecteze.
Stiu ca nu este sanatos sa ne punem pierce pe limba, pe buric si nici pe buze.
Iti recomand sa te duci la un doctor pentru ca nu este bine deloc!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce va faceti astfel de piecinguri nu inteleg? va face mai atragatoare sau ce?

| Alicezzz a răspuns:

Uite ce am gasit eu sper sa te ajute! http://iceduchess.wordpress.com/2009/09/20/pierce-in-limba/... din ce scrie aici este normal sa te doara 2 sapt dar ai grija ce mananci!