| MariusMarius96 a întrebat:

URGENT Salut! M-am julit rau pe dosul mainii si mi-sa luat pielea,se vede carnea ingrozitor, si vad ca de 2 zile tot nu se face coaja si nu se vindeca. Ce sa fac! funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Curata rana si pune-ti praf,, baneocin,, si se va face coaja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te speli cu apă oxigenată acolo, pe urmă pui o alifie ceva, la urmă pui un bandaj.
Te pup!

| Anonim0100 a răspuns:

Salut, mici sfaturi de ale mele: I-ati apa oxigenata si rivanol si un bandaj si pui pe rana, nu sta cu mana langa calduria, praf sau mai stiu eu ce, stai calm cu timpu ea va trece chiar daca pui apa oxigenata cu rivanol dar mai greu. Sau mai bine mergi la medic ca el stie cel mai bine, si cu ocazia asta iti vede si mana si sigur iti va da ceva cu care sa iti treaca. Succes, man!

| AdrianIonut100 a răspuns:

Dupa cateva saptamani pielea se va reface.

| Rockett a răspuns:

Pai sfatul meu ar fi sa te dai cu un unguent se numeste flocinolon si ai sa vezi ca intr-o zi maxim 2 se formeaza coaja pe juitura ta. Funda?

| EuSuntB2K a răspuns:

Poti pune un unguent/o alifie de la farmacie sau sa te speli cu apa oxigenata(este groaznic) si dupa iti pui un bandaj. Funda!

| alexdinamo a răspuns:

Poti sa-ti pui un bandaj s-il lasi ceva timp pe mana.