Cel mai probabil este vorba de herpesul bucal. Informatiile corecte in privinta virulului care provoaca afectiunea le poti afla citind urmatorul material : https://www.dcnews.ro/......09097.html
Multa sanatate!
Cred ca ai gresit categoria, asta nu e Dragoste si Sex nu prea ne-ai dat suficiente informatii deci nu prea avem de unde sa stim. In general daca cineva are herpes, are pentru toata viata. asa am auzit. Celor care nu le-au aparut deloc de-a lungu' vietii, nu o sa le apara. Eu fac herpes cam o data pe an, deci da e posibil sa aiba herpes. Eu zic sa ii spui sa iti dea mai multe detalii, uitate pe net si compara acel virus pe care l-ai gasit tu cu un herpes vazut pe google image. Oricum nu inteleg de ce te stresezi asa tare, daca ea zice ca nu e nimic, ce rost are sa te stresezi pentru asa ceva ea isi cunoaste corpul mai bine decat il cunosti tu
Daca o sa i au si eu? App am cautat poze dar nu sunt la fel sunt prea urate pe google
Prietena ta are HERPES si este foarte contagios.
A aparut deoarece s-a contaminat de la altcineva care l-a avut.
Si as putea sa il i au si eu?
Sau? Cand e perioada in care se poate lua?
Dar ea avea putin la buza nu ca in pozele dp google
Perioada contagioasa este cand il are la gura.
Cand este complet vindecata si a disparut de pe gurita ei, nu mai este contagioasa.
Ok mersi
Spune-mi te rog cum ar fi putut sa il ea? Prin contact sexual? Ea a fost virgina.
Herpesul e "contagios" doar in cazul in care TU ai acel virus dar e inactiv si saruti o fata care are acel virus si este ACTIV, adica daca tu ai mai avut herpes candva, inseamna ca ai acel virus... daca te saruta o fata care are herpes, faci herpes. Daca iti supra soliciti ficatul cu mancaruri super grase, faci herpes. Nu inteleg ce te sperii asa de tare. Eu in momentul asta am herpes. Cum am vazut ca a aparut, m-am dat cu o crema si gata. Daca vei face herpes nu inseamna ca vei patii ceva grav, e o buba urata. Se trateaza usor. Atat.
anonim_4396 întreabă: