| Bibiuca a întrebat:

URGENT VA ROG! Buna tuturor. Am avut ciclu menstrual pe 15 octombrie si a tinut exact zile. Pe data de 1 noiembrie am inceput sa am scurgeri bejulii si apoi au inceput sa se inchida ir acum sunt maro maro. este deja a6a zi de cand am aceste pete. Este o cantitate foarte mica. Am 16 ani, nu urmez niciun tratament cu antibiotice sau anticonceptionale, sunt virgina dar mai practic jocuri sexuale cu prietenul. De la ce ar putea fi aceste scurgeri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca ar fi indicat un control ginecologic, atat timp cat esti virgina(dupa spusele tale) nu ai de ce sa iti fie frica, poate fi o raceala/o infectie..deci un consult cat mai urgent.iar daca nu mai esti virgina, ar putea indica o sarcina.fa un test de sarcina si mai vorbim
O zi bunahappy

| Bibiuca explică (pentru caramela):

Sunt virgina, iar prin,, jocuri sexuale,, ma refer la masturbare reciproca, deci nu cred ca ar fi vorba de o sarcine(chiar daca ma gandesc si la aceasta posibilitate)

| Bibiuca explică (pentru caramela):

Azi a inceput sa fie negru si intr-o cantitate mai mare decat in resul zilelor plus ca este doarte dens..parca ar fi cheaguri.

| caramela a răspuns (pentru Bibiuca):

Nu mai sta pe ganduri si fugi cu mami tau la control..nu te juca cu sanatatea ta..mai ales cu organele genitale.
O seara bunahappy

| darrio2007 a răspuns:

Stupida intrebare.Ai ciclu neregulat.Si mai asteapta cu jocurile sexuale.Sa mai cresti.Ai sa faci un bebe.

| CoKuTzA a răspuns:

Eu zic sa faci o vizita pe la ginecolo, sa unele fete se mai intampla.

| ilyes a răspuns:

De la cati ani ti-a venit?