Intra pe grupul Donectar, nectar pentru trup si suflet, si cere sa vb cu Feli Popescu. Ca sa-ti explice can ce ar putea reprezenta prin NMG, Noua Medicina Germanica. Intra si pe grupul Noua Medicina Germanica si intreaba si acolo. In principiu ai o problema nerezolvata. Bolile trupului sunt date de bolile trupului. Constientizeaza problema, rezolv-o, si trece si durerea. Imediat. Bea si niste ceaiuri. Ajuta mult
Erata: * sufletului. Intra pe grupul Donectar, nectar pentru trup si suflet, si cere sa vb cu Feli Popescu. Ca sa-ti explice can ce ar putea reprezenta prin NMG, Noua Medicina Germanica. Intra si pe grupul Noua Medicina Germanica si intreaba si acolo. In principiu ai o problema nerezolvata. Bolile trupului sunt date de bolile sufletului. Constientizeaza problema, rezolv-o, si trece si durerea. Imediat. Bea si niste ceaiuri. Ajuta mult
Buna, de ani buni ma "confrunt" cu aceasta problema, recent am fost operata de apendicita(am fost la mulți doctori, făcându-mi toate analizele, controale, radiografii, nu au găsit nimic. La început mi-au spus ca pe baza de stres stomacul nu se golește) din cauza durerilor insuportabile pe care le aveam, mi-au făcut operația degeaba. Încearcă sa te relaxezi și sa elimini mâncarea ce se digera greu, asta provoacă durerile, dacă persista și nu se opresc probabil o sa urmeze o operație de apendicita( nu este necesară, dar dacă consulți alți doctori asta vor spune ca ai?)
De la gaze. Te umfli si preseaza pe organe. Normal sa te doara. Rezolva problema asta. Verifica vezica biliara. Sau ficatul. Ceva nu functioneaza bine si nu proceseaza alimentele cum trebuie.