| Eusuntalacare a întrebat:

URGENT! Va rog... spuneti-mi ce sa fac sa ma duc azi-maine la urgente? V-am spus ca sunt insarcinata in 7 saptamani si 5 zile si azi a ma avutt dureri de burta....am observat scurgeri maro, iar acum sunt rosiatice. ...defapt e o culoare mai pală de rosu! Nu curge ft mult (adica nu ca la ciclu)Mi-e frica sa nu pierd sarcina daca nu cumva s.a intamplat ceva! Oare se rezolva ceva daca ma duc la urgente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la urgente imediat. Dupa 5 zile de sangerare fara tratament este posibil sa fie prea tarziu si sa nu mai poti salva copilasul, dar mai exista o sansa infima ca el sa fi rezistat, caz in care trebuie sa iei masuri de urgenta pentru a supravietui.

| alessia5158 a răspuns:

Durerile si scurgerile indica o iminenta de avort---suna la 112 si cheama ambulanta!

| darrio2007 a răspuns:

Normal ca se rezolva.Pentru asta sunt Urgentele.Nu tii la sanatatea ta si a copilului daca stai si intrebi pe aici.In loc sa te duci acolo.

| cristimihailov a răspuns:

Du-te odata!

| Nitunitu a răspuns:

Suna la 112 si cheama salvarea. Te vor duce la spital si iti vor face analize sa fi bine.

Nu ai nrvoie de bani, e un caz urgent, te vor ajuta.

Suna mai repede, nu mai sta...

| Nitunitu a răspuns:

Intrebarea noastra a tuturor este:

Ai fost la urgenta?

Sau inca mai astepti?