| SadBoyForever a întrebat:

Urinez des de ieri seară. Eu ieri am fost plecat din oraș și cred că în motocar m-a prins puțin curentul deoarece șoferul a avut geamurile deschise și nu am putut dormi toată noaptea deoarece am și usturimi când urinez.

Ce sfaturi îmi oferiți?

Vineri seară am cursă de avion și aș dori niște sfaturi să mă reglez cât de cât până atunci.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Mergi neapărat la doctor pentru niște analize.

| Violleta2022 a răspuns:

Curentul nu produce infectii urinare, dar mana murdara de la wc-urile pe unde ai fost, pot produce.
Usturimile si durerile la urinat mai sunt cauzate de infectii urinare ale aparatului urinar sau rinichilor, de nisip sau pietre, de infectii cu Ecoli sau chiar de boli cu transmiteres exuala, daca ai facut sex neprotejat.
Mergi de urgenta la un urolog, pentru investigatii.
Nu uita sa iei cutine: o proba de urina cu urina de dimineata, intr-un borcan foarte curat.

| Violleta2022 a răspuns:

Infectia urinara nu are nimic de aface cu curentul!
TNu te trage nici un curent pe geam si nu-ti baga infecia rin cuc!
Cel mai probabil ai luat vreo infectie, posibil E Coli de la wc, sau sau cine stie pe unde, fiind la wc, ti-ai atins organul, te-ai infectat si gata infectia.
Du-te de urgenta la UROLOG sau medicul de familie, ca weekendul asta nu vrei sa stai lipit de wc, plangand de usurime, mai ales ca ai un zbor de facut. Ai nevoie de antibiotic!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Curentul nu avea cum să te facă să urinezi des.
Analiză de urină, medicament, până vineri seară ai timp.

| Yuoia a răspuns:

Ne intrebi daca urinezi de ieri seara? De unde sa stim noi asta? Nu stam pe langa tine sa vedem.

| marevna13 a răspuns:

Pe viitor nu iti fie rudine sa rogi soferul sa inchida macar un geam! Trebuie sa iei antibiotic. Exista si teste de infectie urinara la farmacie sau in Auchan si poti vedea daca chiar ai. Daca ai, iei anitibiotic