Pentru inceput mergi la medic pentru consult si analize; cel mai probabil este simptomul unei infectii urinare. http://www.i-medic.ro/......r-la-femei
Du-te la doctor. Duci o monstra de urina la laborator, iti pune diagnostic pe baza analizei si-ti prescrie un tratament.
Ai cistita sigur,adica raceala la vezica urinara, asa ama vut eu si n am facut analizele pentru ca doctorul mi a spus ca simptomele sunt clare, adica iti vine sa urinezi des, te ustura la urinare din astea, mie mi a dat 7 zile tratament URISAN FORTE plicuri care se dizolva in apa de 2 ori pe zi de baut si sunt mai mult naturiste decat antibiotic(sunt antiinfectioase, antibacteriene)si mi a trecut repede, m au costat 70 lei 14 plicuri dar se merita, sunt si alte tratamente ciprolen si urinex 10 zile ciprolen una la 12 ore 10 zile si urinex de 3 ori pe zi tot 10 zile cu 30 lei iesi la acest tratament, si mai poti sta pe sezut in bai cu ceai de galbenele si musetel amestecat, nu ti trece definitiv dar iti mai amelioreaza simptomele.Sanatate
Pentru urisan forte trebuie reteta de la medic sau se pot gasi si fara reteta? Stii cumva?
Poti lua fara reteta! sanatate!