| laudima22 a întrebat:

Urmează să fac un detartraj și as vrea să știu cât mai multe despre acest detartraj + periaj. Eu am mai avut câteva plombe puse, câteva intervenții in urmă cu câteva săptămâni, sa zic cam 2-3 săptămâni, le va afecta cu ceva detartrajul?
Este adevărat că albește dinții cat de cat sau doar curăță tartrul, de pe dinți? Si cât m-ar costa am înțeles undeva între 2 jumate sau 3 milioane ambele și sus și jos? Este adevărat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Detrataj se recomanda sa se faca 1 data la 6 luni sau maxim la 12 luni, iti dai seama ca nici eu nu respect aceste termene.
Nu iti va face rau la plombele acelea.
Dupa detrataj se face neaparat si acel periaj profesional, se albesc putin dintii dar nu foarte mult.
Costurile da se invart in jur de 300 de lei pentru toata gura

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Îi spui celui care face operațiunea că ai plombe noi și îl întrebi dacă e problema.

Și da periajul albește și da, cam atât costa.

| blackann a răspuns:

Nu afecteaza cu nimic.
nu ii albeste, doar curata tartrul.
detartraj+airflow eu am platit 350.
airflow ul ajuta la albire putin.