Nu trebuie sa iti faci mari griji. Daca trebuie sa ti-i scoata, inseamna ca medicii stiu ce trebuie sa faca. Nu trebuie sa-ti fie frica de nimic.
Stiu cum este. prin asta trec si eu in momentul de fata. Imi era frica nici nu voiam sa aud de dentist. Dar am realizat ca nu am de ce sa imi fie frica. Acum recent mi-am terminat de facut dintii si mi-am pus aparatul. Totul e ok. Tu stai linistita ca nu se intampla nimic grav. O sa iti faca o dantura minunata.
Nu e nimic de ingrijorat, stai linistita. Daca iti extrage 2-3 dinti, asta ca sa aiba loc ceilalti sa se indrepte. Iti face anestezie cand ti-i scoate, oricum. Si daca iti trebuie aparat dentar, mai bine iti pui acum, pentru ca pe la 18 ani o sa-ti creasca si maselele de minte si o sa trebuiasca sa astepti mult si bine si sa ti-l pui mult mai tarziu. Asa ca stai linistita si mergi si-ti pune aparat dentar, chiar daca nu e cabinet particular, nu se joaca cu dantura cuiva si oricum au tot interesul sa vii tot acolo dupa aceea, pentru ca trebuie sa platesti pentru schimbarea elasticelor in fiecare luna. Good luck!