| Anonimus100 a întrebat:

Urmeaza sa imi schimb lentilele la ochelari si intrebarea este:va trebui sa imi iau acum alte rame sau le voi folosi pe aceleasi sau cum? astept raspuns de la cei care se pricep. ofer funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Le poti pastra si pe cele vechi.Sau daca te-ai plictisit de el iti poti lua alte rame.Mai frumoase si mai la moda.Este alegerea ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le poti pastra

| 3ntzz a răspuns:

Desigur.Poti pastra ramele pe care le ai deja.
Ca lentila poate fi "decupata", ca sa zic asa, dupa marimea ramelor pe care le-ai ales sau pe care le ai deja.
Dar daca ti se par tie uzate, iti poti cumpara altele.Dar daca stai prost cu bani, sugerez sa le pastrezi pe astea.

| extremeA07 a răspuns:

Depinde de ce lentile iti trebuie. In general se pot folosi ramele vechi cu exceptia celor fara suport in partea de jos. La ramele alea nu poti pune lentile subtiri ca se pot sparge.

| Aallexxuuttzzuu a răspuns:

Pai depinde daca tie iti plac ramele le poti pastra sau daca nu s-au stricat. Si eu imi fac lentile noi 1 data pe an, dar ramele le schimb doar la 2-3 ani depinde se mai pot si strica sau sa se uzeze un surubel. Daca nu le ai de mult le poti pastra.