| AndreiucaEu123 a întrebat:

Urmează sa ma internez la Obregia secția Toxicomanie pentru o cura de detox pentru Codeina/Morfina și gabapentina și am nevoie de mai multe detalii în legătură cu experienta din spital. Am 4 întrebări mai năucitoare asa dar orice alt detaliu este binevenit:

1. Cam cât durează internarea pentru asa ceva?
2. Avem voie cu telefoane?
3.Se pot fuma țigări? Nicotina
4.Cam ce tratament este prescris? Am tot avut sevraje și cel mai greu simptom este durerea generalizata. Se da metadona pentru mix ul asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

O sa te interneze la sectia 16 sau 17, 16 e mai stricta, nu se stie cat dureaza internarea, depinde.
La 17 ai voie cu telefon sigur ca e ca si celelalte, doar ca mi se pare ca de la etaj nu ai voie sa cobori, la 16 nu intra oricine in curte, e mai securizata, cum vi de la intrare e prima, dupa ea urmeaza 17.

Tratamentul se da in functie de caz, vei vedea acolo, poate metadona daca esti pe heroina sa mai dadea suboxona dar nu mai exista la noi.
Tigari nu stiu daca e voie mai ales la 16, nici la 17 daca nu cobori dar se mai fumeaza la baie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai voie cu telefon dar nu ai voie sa fumezi, in spital fumatul este strict interzis daca te prinde iei amenda mare de tot, nu risca, te vor tine cîteva zile o saptamana maxim depinde de evolutia starii tale de sanatate si de reactiile adverse pe care o sa le ai după tratament, te droghezi?