Asa este! Urzica e un remediu foarte bun pentru mai multe cauze si desigur si pentru par.Intareste firul de la radacina, te scapa de matrata, ajuta la cresterea mai rapida a parului si la o pieptanare mai usoara.Ai nevoie doar de ceai de urzica si dupa spalare de 2 ori cu un sampon potrivit tipului tau de par te clataresti doar cu ceaiul de urzica. Fa asta de fiecare data cand te speli pe cap si in maxim o luna deja vei vedea rezultatele.
Are ceva daca lasi zeama la facut si o folosesti a doua zi rece?
Ajuta extrem de mult la intarirea, cresterea si evitarea matretii in par.Are anumite extracte care ajuta si la regenerare.
Prea des nu trebuie folosita. Poti sa iti cumperi un sampon pe baza de urzica pe care sa il folosesti de vreo 2 ori pe saptamana, in scurt timp vei vedea schimbarea! Si eu am folosit de la Tania dar m-am prostit cu tot felul de sampoane.Sau mai poti incerca Schauma-7 plante pentru ca are extract ridicat de urzica.
Dar daca totusi nu vrei sa dai banii pe sampoane fa asa: Culege cam 500-1000g de urzici(depinde de cat iti este parul de mare), pune apa intr-o oala si las-o pana da in clocot. Apoi adauga urzicile in apa fiarta si las-o un minut sa fiarba dupa care opreste apa. Dupa ce te speli cu sampon sau inainte de sampon(dupa preferinta) scoate urzicile din apa(arunca-le), iar cu apa ce ti-a ramas spala-te pe cap. O sa ai un par mult mai bogat, nu o sa se mai ingrase si o sa creasca mai usor.
Sper ca iti vor fi de folos sfaturile mele!
Infuzia de urzica este folosita si pentru intarirea si cresterea parului. Dupa spalarea la cap te poti clati cu zeama de urzica. Foloseste-o cat de des poti caci contine foarte multe vitamine. Este ideala sa o consumi si ca mancare, fortifiaza si intareste corpul dupa pierderile din timpul iernii.
LikeABossBaby întreabă: