| alexa680 a întrebat:

V-am spus ca am facut avort de 2 saptamani sangerez intruna si voi ati zis sa ma duc la alt doctor insa eu nu am bani si daca e tot asa si a uitat ceva in mine cheaguri elimin azi unul cat o pruna si am mai eliminat unul asa deci asta insemna ca trebuie sa ma chiureteze din nou cum sa ma duc la alt mi-e frica de mor.Imi vine sa mor nu o fost nimeni in situatii de genu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Mona, las-o până acum a avut 10 întrebări în toate i-am zis să se ducă la alt medic! I-a frumos o trimitere de la medicul de familie dacă n-are bani și se duce pe degeaba, dar nu vrea.
Dacă nu vrea dă-i pace.
Nu vezi că nu o interesează de sănătatea ei, ea acum mai mult ca sigur are o metroragie care se poate agrava poate ajunge la septicemie sau la o hemoragie de moare pe loc.

13 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fuga la medic, la urgenta! Nu mai sta, ca nu e de gluma!

| mona a răspuns:

E in joc sanatatea ta nu trebuie sa-ti fie frica, am mai spus asta si ma repet:nu-i normal sa sangerezi asa mult dupa un avort, du-te la urgente

| Azµre a răspuns (pentru mona):

Mona, las-o până acum a avut 10 întrebări în toate i-am zis să se ducă la alt medic! I-a frumos o trimitere de la medicul de familie dacă n-are bani și se duce pe degeaba, dar nu vrea.
Dacă nu vrea dă-i pace.
Nu vezi că nu o interesează de sănătatea ei, ea acum mai mult ca sigur are o metroragie care se poate agrava poate ajunge la septicemie sau la o hemoragie de moare pe loc.

| Oana92 a răspuns:

Ma fata daca nu ai bani mergi la urgente, e gratuit! Ce naiba, de la septicemie se moare!

| IloveME a răspuns:

Nu din fericire nu!
Du-te urgent la medic nu mai astepta! poate fi foarte periculos pentru tine!
Nu as vrea sa te speii, dar dintr-o infectie poate nu vei mai avea copii niciodata sau poti muri! avorturile sunt foarte periculoase, deci du-te maine la prima ora la medicul tau care ti-a facut avortul!
Nu te juca cu sanatatea ta!
Inteleg ca iti este frica si ca nu ai bani, dar du-te la acelasi medic, explica-i ceea ce ti se intampla! la o adica i-ai strica reputatia daca nu te face sa te vindeci!
Pune sanatatea pe primul loc si nu mai astepta nici un minut! succes!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Ba crede-ma ca au mai fost si altele in situatia ta! de frica nu se moare, dar de o infectie pe care poti sa o faci acolo, da! oricum curatarea sau aspirarea resturilor nu seamana cu chiuretajul in sine! si poate nici nu se ajunge la asta! poate vrei primi doar un tratament!
alte sfaturi nu iti poate da nimeni de aici! hai! curaj, fruntea sus! esti o femeie puternica! o sa fie bine pana la urma, o sa vezi happy

| alexa680 explică (pentru Bluebutterfly80):

Multumesc pentru sfat am sa ma duc vineri pentru ca maine nu e la cabinet far de la 2 si atunci nu pot pentru ca eu sunt de la tara si fac naveta la scoala, vad ce imi spune oricum eu tratamentul ce mi la dat il iau inca mai am oxacilina si siropul ce mi la prescris si daca e ceva sa ma curete din nou ma duc luni si gata.Totusi sper sa ma fac bine pana vineri deoarece azi nu mi-a venit mult sange ca ieri si poate imi da ceva sa elimin cheagurile sau un tratament.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru alexa680):

Iei cumva clorocalcin?

Da iau clorocalcim
de ce?
azi s-a terminat

Este indicat in oprirea hemoragiilor uterine! si ar trebui sa isi faca efectul! sper ca esti mai bine, multa sanatate iti doresc happy

Deci m-a tinut 2 saptamani iar acum imi vine un lichid galben asa si putin cred ca imi trece clorocalcimul l-am terminat.

Sper sa iti treaca! important e ca s-a oprit hemoragia! happy

| PlayWithMe a răspuns:

Exista posibilitatea sa mori daca nu faci asa ceva din cauza infectiei care va aparea daca nu te curata doctorul.

| ghinionistul112 a răspuns:

Ma criminalo! de ce ti-ai ucis propriul copil?! de asta ai asa ceva! Dumnezeu te va arunca in Iadul cel din strafund! ce te-a apucat sa faci avort, maaaaaaaa?!