Avortul este cauza multor probleme femeiesti.De la 1 avort exista riscul sa nu mai faci copii chiar niciodata, fetelor protejati-va macar voi daca baietii sunt incapabili sa o faca deoarece pe ei ii doare undeva ca noi suferim si plangem ca am distrus un suflet...PROTEJATI-VA
Bună.
Alte semne mai ai?
Bea ceai de crețișoară.
Mergi la spital, la ginecologie pe secție, poate fi o urgență și nu plătești nimic.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.
Am fost la doctor o zis ca o sa fiu bine ca o sa-mi vina menstra prin 29 30 mi-a dat ergomet si clorocalcim.
In aceasta dimineata la ora 3 am avut sangerari groaznice am sangerat si am patat pijamele, lenjeria de pat + ca pana la ora 6, 4 tampoane pline si hainele la fel si tot tot.Ma scapat la toaleta de la 3 insa nu m-am dus de frica sa nu elimin vreun cheag insa am eliminat vreo 4 sau 5 nu unul si toate mai mari decat o pruna grasa, toate puteu forma un mar asa multe au fost si am fost la urgenta de unde nici nu m-a bagat in seama apoi la policlinica acolo la fel nu am fost bagata in seama, medicul meu nu a fost azi la policlinica si in final am ajuns la o tanara doctorita 24 de ani maxim care a vrut sa ma puna pe masa aceea, am lesinat aproape si am plecat insa maine ma duc la al meu doctor si nici nu am sa-i platesc pentru ceea ce mi-a facut.Totusi intrebarea mea este :Ce sunt aceste cheaguri pentru ca fatul intreg nu avea cum sa fie atata de mare sarcina de 6 sapt.
Bună.
Of... nu ai fost curățată cum trebuie, posibil să mai ai parte de o curățare din partea medicului pentru a îndepărta cheagurile de sânge.
EXCLUS până la prima menstră să ai contact sexual, fie el superprotejat!
Ai grijă de tine și ia niște calciu lactic, magneziu, zinc.
Pa, pa.
Insa sunt niste cheaguri foarte mari ce sa fac? mi-e frica in seara aceasta sa numai sangerez ca aseara pana nu ma mai opresc si pentru ce e ergometul acela ca pana ieri nu am avut asa cheaguri?
Bună.
Ergometul are rol de curățare și oprirea sângerării abundente. Este bun ca medicament.
Dacă peste noapte vezi că se înrăutățește situația, mergi la camera de gardă, cu TUPEU!
Pa, pa.
Da eu sunt de la tara nu pot ajunge la oras si acum ma trimite la wc iar am cheaguri ce sa fac numai pot
Bună din nou.
Vezi cât suferi pentru prostia unui bou?
Cheamă salvarea, poți intra în șoc hemoragic!
Pa, pa.
Nu pot sa fac asta pentru ca ai mei nu stiu de avort si nu vreau sai distrug acum mai ales pe mama ca are tensiune tata diabet, astept pana maine.
Mergi la urgente! Eu nu inteleg ce vrei de la noi, nu suntem medici, iar cei care sunt nu pot sa te consulte prin calculator. Eu nu te inteleg, vrei sa mori? sau ce?
Mergi la urgente, in acest moment ai sanse foarte mici sa mai ramai insarcinata vreodata si cu fiecare zi ce trece iti scad sansele sa mai traiesti! cand o sa devi constienta de asta? o gramada de persoane ti-au spus acelasi lucru! esti inconstienta! Mergi la urgente ca nu platesti nimic!
Cam la 6saptamani dupa avort ar trebui sa-ti vina! grija mare va fi foarte abundent si mult mai multe zile decat ar fi menstruatia normal!
De data asta cred ca este menstruatia! nu iesi fara tampoane din casa!
Pff, nu prea e de glumit cu chestia asta.
Aşteaptă puţin, să vezi dacă este ca ciclul normal, mă refer la durată.
Apoi, fă rost de bani neapărat şi mergi la doctor, nu poţi să ştii dacă este ceva grav sau dacă doar aşa se "manifestă" corpul tău.
Cati ani ai?
Daca te simti rau, nu stiu ce sa zic...imprumuta-te si mergi la un control.
Daca zici ca nu te poti duce la un doctor, mai asteapta putin si ai sa vezi ca ciclul va reveni cum era la inceput. Tu sangerezi foarte mult deoarece dupa un avort este si normal. Bafta :*.