Ar putea fi combinatia unor substante Ex: (cum ar fi cafeua cu un medicamet) sau poate un carcel la mandibula! Eram in Italia, si imi amorteau mainile de la coate pana in varful degetelor, ma tinea asa toata noaptea +cateva ore din zi. Am facut analize peste analize dar degeaba, medicii n'au mai vazut asa ceva, nu puteau explica starea in care ma aflam! Nu mai stiu ce medicament luam, insa in combinatie cu 2/3 cescute de cafea pe zi, imi dadea acea amorteala! Iar cu carceii la mandibula am probleme cam de 2-3 ori la luna si este destul de naspa.
Poate este si o dereglare de circulatie a sangelui in acea zona! Poate sunt probleme la dantura! Apoi cu toata stiinta si cu toata tehnologia de care dispunem pana la aceasta ora, tot raman cazuri in care nu se poate pune un diagnostic.Corpul uman este destul de complex si inca ne ascunde multe! Bft si sanatate de fier!
In loc sa te alarmezi, da fuga si pe la dentist. mi-am plombat zilele trecute o masea si m`a durut atat de tare dupa aceea ca imi amortise toata gura, inclusiv buzele. Si nu, nu m`a dat cu spray si nici injectie nu mi-a facut, deci era de la durere.
Carmen133 întreabă: