Cum ai reușit?
Https://dosarelexsikixxandquixoticfiles.blogspot.com/......nul-i.html
M-am dus la medic sa cer parere avizata, asta am facut, si asta trebuie sa faci si tu.
Ai fost predispus la anxietate, ca de acolo e, iar supararile au mai agravat starea.
Da, din cand in cand, de la caz la caz. De regula le controlez. Cum, necum. Nu zic ca ar fi sanatos sa le suprimi, dar pana o sa ma vezi la stirile de la ora 5, functioneaza...
Nu, din fericire. Dar cu autocontrol.
Ca suparari am avut... as fi avut de unde sa va dau si voua! Si nu minore. As fi innebunit daca ma lasam si nu gandeam cand cineva a falsificat niste acte si era sa raman fara locuinta. Falsificate cu notar!
Eu astea le am acum. 38 d ani am. mie mi o dat psihiatra Seroxat de atac d panica cate o jum de 2 ori pe zi dim si la amiaza si xanax o jum ala ii pentru somn calmare. m-am lasat si de servici din cauza atacurilor de panica..si ma lupt cu ele ca nu sti cand apar. la mine se declanseaza cand ies afar si plec mai departe gen mall etc cand is in zona de confort in casa dispar.
Frica te păzește de moarte, iar anxietatea te ucide. Încet și sigur, dar înainte te va îmbolnăvi grav. Îți recomand 3 luni de ceaiuri de toate felurile inclusiv de mușețel, Luni, Miercuri și Vineri papa doar după ce apune soarele și zero carne, lapte etc (înțelegi tu), zero sex, atracții, flirturi etc, zero tuns (de niciun fel), dimineața înainte de răsărit și la apus Tatăl Nostru și ce rugăciuni știi, spuse din tot sufletul, zero muzică falsă creată pentru a face bani, curățenie în casă în fiecare vineri dimineața, dar total, în toată încăperea, placări singur/singură și dacă se poate nici în cealaltă parte a timpului să nu vorbești cu nimeni deloc, în cazul în care nu ai muncă, școală etc și în ultima săptămână dublează tot, triplează dacă poți, rugăciuni, plimbări, muzică bună, mănâncă doar după ce apune soarele fiecare zi și abține'te total de la tot, dar de la tot. Fă 3 luni asta, apoi nu doar că o să găsești pe cineva care merită motivul pentru care te faci impecabil de frumos/frumoasă, dar chiar o să îți dorești să hrănești asta. E doar un sfat personal (pe rol)