L-am facut, dar nu cred in rezultatul lui .
IQ-ul este relativ.Sunt teste care nu-ti testeaza capacitatile emotionale, nivelul sociabilitati, care de multe ori sunt mai importante decat asezarea logica a unor figurine.
Inteligenta emotionala, abstractá, sunt parti integrante ale IQ-ului care nu se regasesc in majoritatea testelor.
L-am făcut ăla de la Mensa(nu pe net, acolo nu are relevanță) și am avut 123.
Meh, Stephen Hawking zicea că testele de IQ sunt pentru idioți...
Nu era vorba despre 180, ci de valori intre 148-154, dar ulterior aceste rezultate au fost infirmate, la fel ca si apartenenta ei la Mensa.
Inseamna ca am ramas eu in urma cu informatiile. Incercam sa demonstrez ca genialitatea nu are neaparat legatura cu IQ-ul.
Oricum, demonstratia nu era necesara, de vreme ce eu chiar lucrez intr-un laborator de ultima ora si caut cauzele bolilor, inclusiv cancerul. Bine, o sa fiu intrebata acum: daca faci cercetare de ultima ora, ce mai cauti pe internet, nu ar trebui sa cercetezi 23 de ore din 24? Asa ca pana la urma cred ca explicatiile sunt inutile, dar incerc si eu. Si ca sa raspund in avans: medicii si cercetatorii au si ei o viata a lor, se relaxeaza, asculta muzica folosesc siteurile de socializare, mananca, dorm si chiar urineaza. Sunt oameni ca toti oamenii si isi ocupa timpul liber cu diverse activitati, inclusiv virtuale.
TheAlphaFemale întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: