Abh
| Abh a întrebat:

V-ati facut careva un test de inteligenta ca sa vedeti ce IQ aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

L-am facut, dar nu cred in rezultatul lui whistling.
IQ-ul este relativ.Sunt teste care nu-ti testeaza capacitatile emotionale, nivelul sociabilitati, care de multe ori sunt mai importante decat asezarea logica a unor figurine.
Inteligenta emotionala, abstractá, sunt parti integrante ale IQ-ului care nu se regasesc in majoritatea testelor.

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Mircea_Radu_1990 a răspuns:

Nu

| Mircea_Radu_1990 a răspuns:

Dati-mi link-ul cu testul,
vreau sa il dau peste cap!

| Teardrop a răspuns:

L-am făcut ăla de la Mensa(nu pe net, acolo nu are relevanță) și am avut 123.

Meh, Stephen Hawking zicea că testele de IQ sunt pentru idioți...

| Teardrop a răspuns (pentru Brigaela):

Realizezi că Einstein avea 140 nu? Dacă ai un IQ atât de mare, cum de nu eşti în vreun laborator, căutând metoda de vndecare a cancerului sau elaborând o nouă teorie a relativităţii?
Unde ţi-ai făcut testele alea? Pe net?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Teardrop):

Realizezi ca Sharon Stone are peste 180? Sau nu intelegi deloc cum functioneaza asta? Nu, nu am facut testul pe internet, ci intr-o clinica de psihiatrie. Avea 360 de intrebari si a durat cateva ore bune. Sunt intr-un laborator si cercetez inclusiv diverse mecanisme ale cancerului.

| CodrutEnergy a răspuns (pentru Brigaela):

Nu era vorba despre 180, ci de valori intre 148-154, dar ulterior aceste rezultate au fost infirmate, la fel ca si apartenenta ei la Mensa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Inseamna ca am ramas eu in urma cu informatiile. Incercam sa demonstrez ca genialitatea nu are neaparat legatura cu IQ-ul.
Oricum, demonstratia nu era necesara, de vreme ce eu chiar lucrez intr-un laborator de ultima ora si caut cauzele bolilor, inclusiv cancerul. Bine, o sa fiu intrebata acum: daca faci cercetare de ultima ora, ce mai cauti pe internet, nu ar trebui sa cercetezi 23 de ore din 24? Asa ca pana la urma cred ca explicatiile sunt inutile, dar incerc si eu. Si ca sa raspund in avans: medicii si cercetatorii au si ei o viata a lor, se relaxeaza, asculta muzica folosesc siteurile de socializare, mananca, dorm si chiar urineaza. Sunt oameni ca toti oamenii si isi ocupa timpul liber cu diverse activitati, inclusiv virtuale.

| Teardrop a răspuns (pentru Brigaela):

Scuze. Nu păreai.
Sharon Stone nu e singura actriţă cu IQ mare. Mai sunt (Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, de exemplu). Să ai o inteligenţă peste limită şi să nu o utilizezi în folosul umanităţii mi se pare imoral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Eu nu stiu care e mai prost, eu sau aia care explica unui copil de 7 ani sa ordoneze niste figuri astfel incat sa formeze o imagine perfecta.