Da. mersi. Poate ca pe unii oameni ii ajuta astfel de mesaje de la ceilalti da pe mine nu. Nu mi s-a dus pielea si nu e cine stie ce. nu stiu ce sa fac
Poti sa incerci cu argila, intreaba la farmacie. In principiu, dizolvi cu apa o lingura de argila, pana devine ca o pasta pe care o aplici peste arsura. O sa se usuce, asa ca umezeste-o din cand in cand. Tine-o acolo cat poti de mult, si repeta procedura dupa cateva ore.
Pentru arsuri mai grave se foloseste uleiul de oua, eu am folosit dar nu l-am preparat eu. Se face in aer liber pentru ca e destul de complicat... se pun intr-o craticioara cateva galbenusuri de ou si se ard pana de inegresc, se afuma si se lipesc definitiv de cratita. Deasupra o sa iasa un fel de ulei urat mirositor, cantitate putina... ei, uleiul ala face minuni in cazul arsurilor. Argila e mai la indemana, parca
Sanatate!
De obicei se actioneaza imediat in cazul asta, se da cu lapte batut, dar daca n ai actionat la timp se poate sa ramane mici mici semne, oricum se retrag si alea
___Enzo întreabă: