anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V ati oparit cu apa? Ati ramas cu semne. Ce ati folosit. Eu am varsat supa pe mine si am niste dungi rosii foarte urate pe sold.+ 2 basici. Credeti ca o sa dispara. cunosteti remedii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Timpul rezolva si astfel da cazuri.

| lpavel a răspuns:

Dupa un timp vor disparea, nu vor ramane semne...

| unprietenaproape a răspuns (pentru lpavel):

Da. mersi. Poate ca pe unii oameni ii ajuta astfel de mesaje de la ceilalti da pe mine nu. Nu mi s-a dus pielea si nu e cine stie ce. nu stiu ce sa fac

| Kaℓi a răspuns (pentru unprietenaproape):

Poti sa incerci cu argila, intreaba la farmacie. In principiu, dizolvi cu apa o lingura de argila, pana devine ca o pasta pe care o aplici peste arsura. O sa se usuce, asa ca umezeste-o din cand in cand. Tine-o acolo cat poti de mult, si repeta procedura dupa cateva ore.
Pentru arsuri mai grave se foloseste uleiul de oua, eu am folosit dar nu l-am preparat eu. Se face in aer liber pentru ca e destul de complicat... se pun intr-o craticioara cateva galbenusuri de ou si se ard pana de inegresc, se afuma si se lipesc definitiv de cratita. Deasupra o sa iasa un fel de ulei urat mirositor, cantitate putina... ei, uleiul ala face minuni in cazul arsurilor. Argila e mai la indemana, parca happy
Sanatate!

| secretlove2014 a răspuns (pentru unprietenaproape):

De obicei se actioneaza imediat in cazul asta, se da cu lapte batut, dar daca n ai actionat la timp se poate sa ramane mici mici semne, oricum se retrag si alea