| iuliiiaaaaaaaa a întrebat:

V-ati scos vreodata amigdalele? daca da spuneti-mi va rog si mie cum procedeaza docorul. mor de frica :-ss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cartitza a răspuns:

Pai te anasteziaza...Pana te trezesti, e gata dupa te mai tine putin sa te trateze si gata, nu e mare lucru.

| ionuutzuu a răspuns:

Iti taie gatul, iti scoate amigdalele si apoi ti-l pune la loc cu scoci lipici sau aracet... ce are la indemana straight face

Cat de greu poate fi? Faci gura mare te da cu spray paralizant iti trage alea din gat si aia e happy

| Cristinica80 a răspuns:

Nu stiu exact cum se procedeaza dar stiu ca in timpul operatiei o sa fii anesteziata complet si nu o sa simti nimic. Durerea e mai mare dupa cateva zile, nu ai voie sa mananci cald sau rece si e nevoie ca in fiecare an sa mergi la mare sau in vreo statiune. Funda?

| Charai a răspuns:

Stai linistita, nu este asa de grav pe cat pare si pe cat s-a descris situatia aici. Mie mi-au fost scoase amigdalele. Intr-adevar se face anestezie, o sa faci gura mare, iar medicul, cu ajutorul unui foarfece o sa le taie si o sa le scoata. Nu o sa te doara, doar un mic disconfort, in cazul anesteziei locale. Recuperarea ii rapida, in cateva zile poti sa iesi din spital daca o sa te tii de tratament si o sa urmezi indicatiile medicului. Succes si nu te ingrijora.

| Andruşcă a răspuns:

Uite aici o simulare 3D ca sa vezi cum se procedeaza: http://www.trilulilu.ro/sho23/e26824cc2da372
E facuta pe calculator, nu e pe viu.
Nu mi-am facut dar stiu persoane care si-au facut.Pe parcursul operatiei esti adormit(a), cand te scoli toata treaba e termina si nu-ti amintesti nimic.Nu doare nimic, nu iti amintesti nimci deci nu trebuei sa-ti fie frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din intrebarea ta reiese cum ca ai putea sa ti le scoti de mai multe ori laughing

| hiphopgirl a răspuns:

Fi linistita nu se intampla nimic ciudat prima data o sa te duca pe tine si cu parinti intr-un salon unde o sa stati dupa operatie.vine anestezista iti da o mica injectie sa vada daca esti alergica la anestezic nu doare apoi vede si iti da anesteziculte pisca catuntantar apoi tu vei adormi iti deschide gura si ii taie nu o sa simti cac dormi dupa ce te trezesti putin o sa te doara gatul putin probabil ca o sa versi sangele ce l-ai inghitit daca nu se opreste o sa te puna intr-o perfuzie si gata asta-i tot.bafta si curaj nu are de ce sa-ti fie frica eu am 11 ani si n-am tremurat. succes si sanatate love struck