| gritt a întrebat:

V-ati simtit vreodata paralizati de depresie si perfectionism? Ati reusit sa scapati de asta fara un psiholog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depresia nu paralizeaza, ci un stadiu mai avansat al bolii, numit "atac de panica".
Tu ai trecut deja de depresie si anxietate daca acum ai ajuns la atacuri de panica, fiindca acestea sunt cele care te paralizeaza, iar boala netrata evlueaza spre: paranoia, schitofrenie si alte boli mentale grave.
Te sfatuiesc sa mergi la un psiholog sau psihiatru ( pentru o evaluare corecta), deoarece fiind la acest stadiu, fara ajutor profesionist nu te vindeci, dimpotriva, boala evoluand spre ce-i ai rau.
sanatate maxima!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povesteste-mi pe scurt problema ta si rezolvam fara psiholog daca vrei happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De depresie foarte mulți ani, de perfecționism la fel, dar sunt 2 lucruri diferite, una tine de psihiatrie dacă e o forma grava cu anxietate la pachet și cea de-a doua ar putea fi ceva psihologic ce se poate puțin putina desciplina remedia, trebuie sa fi doar conștient ca nu ești perfect, dacă Einstein nu sa considerat perfect,, deși el era peste nivelul tuturor de pe TPU și nu numai, atunci noi nu avem nici un drept sa emitem asa ceva de la noi, nu exista om perfect! Depresia în schimb e ceva mai profund, mai complex.
Da, pe mine ma atintea la pat de multe ori depresia, mi-am pierdut și ani din viata din cauza asta, ma făcut K. O., nimeni nu ii poate rezista, evident sunt mai multe tipuri de depresie, unele cauzate de un dezechilibru chimic al creierului /hormonal, altele în cadrul altei boli psihiatrice, sau al altei ramuri medicale, implicit cauzata de boli fizice, mediu și traume /șocuri emotionale, factori psihosociali (însingurarea)