Hehe ma bucur ca nu sunt singura persoana care se simte singura sau trista fara un motiv si mie mi se intampla mereu de obicei ma gandesc ce sa fac sau daca nu trebuia sa fac aia de ce nu prea ne mai intelegem la scoala(prieteni)si chiar cand sunt acasa nu ma simt asa chiar si cand sunt inconjurata de lume ma simt singura sincer sa fiu nu stiu de ce (ti-am spus mult despre mine)dar tot timpul cand ma simt asa ma gandesc la momente fericite sau mi le fac eu sau fac ceva ce imi place(cantat; dansat; ma uit la anime-uri sau ceva)probabil te mai simti prost ca iti place de un baiat da nu poti sau nai curaj sa fii cu el
Dacă eşti în perioada adolescenţei, este posibil ca din cauza hormonilor să te simţi aşa. Dacă nu, ţi-aş recomanda să apelezi la un psiholog. Discuţiile cu el ar trebui să te ajute.
Da de multe ori!
dar mereu am stiut ce trebuei facut sau am avut langa mine prietenii mei care m-au sprijinit
Mda eu ma simt asa cam tot timpul am 19 ani si chiar daca sunt inconjurat de prieteni, iubita, sau de familie, ma simt singur, am momente cand as vrea sa tin pe cineva in brate, si acest fapt m-a dus la tigari, dar sar mereu cu vederea si las lucrurile sa mearga de la sine, ti-as sugera acelasi lucru, nu sa te apuci de fumat, doar sari cu vederea, incearca sa pierzi timpul liber cum iti place mai mult, fi optimista.
Comunicarea te poate ajuta foarte mult cauta-ti un prieten mai bun care sa te asculte chiar daca e numai pe reteau de socializare ai incredere treci u peste (Y).