| Keriam a întrebat:

Va faceti vaccin antigripal? Aveti ceva pareri pro sau contra? Eu unul am decis sa nu fac anul asta.As vrea si parerile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Noaptea a răspuns:

Nu. Gripele astea de fite, care apar si dispar la fel de subit, nu ma impresioneaza intr-atat incat sa ma determine sa cotizez la companiile de medicamente.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu l-am facut si anul asta. In ultimii 12 ani, l-am facut in majoritatea (cred ca in 10) si am observat ca in anii in acre l-am facut nu am suferit de viroze severe. Am mai facut cate o raceala, dar minora, nu am fost nevoita sa lipsesc de la facultate sau de la serviciu, sa stau in pat.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu sunt foarte PRO! L-am facut intotdeauna, pana cand o suferinta de-a mea ma impiedica sa-l mai fac, acesta nemaifiind compatibil cu medicatia mea actuala! Asa ca ma asteapta o iarna grea! Am luat in schimb naturiste antigipale!

| Ana a răspuns:

Eu nu-l fac pentru ca si daca mi l-as face tot as raci.