Pe mine da, daca este vreme urata ma simt nasol, fara chef, nu imi gasesc locul.
Bună.
Da, vremea îmi influenţează starea de spirit destul de mult.
Când plouă sunt plictisită şi nu am chef să fac absolut nimic, când ninge mă bucur enorm de mult deoarece eu ador iarna, când bate vântul şi e frig devin irascibilă, când e un soare plăpând sunt optimistă, iar când e caniculă am aceeaşi stare ca atunci când plouă.
Numai bine!
Pe mine da, cand afara e o vreme mai furtunoasa sentimentele mele sunt de nostalgie, iar de cele mai multe ori cand e urat afara, ma pot intoarce la gandurile mele.Iar cand e soare profit si parasesc PC-ul.
Din cauza temperaturilor bruste acum nu pot scapa de o raceala.
Nu chiar. Sunt mişto ploile alea de tip găleată + tunete + fulgere.
Azi a plouat toată ziua la mine. Dar o fost ploaie d-aia nasoală.
Aha, de cele mai multe ori. Cind e ploaie cu tot cu tunete + fulgere, sau vreme insorita, mai simt foarte bine si linistit!
Da, daca e soare si cald afara, ma simt foarte bine, iar cand e innorat sau ploua, am o stare de melancolie, mi-e somn...
Da daca ploua ma simt foarte bine deschid toate usile ferestrele sa se faca aer in casa apoi plec afar ain ploaie sa iau aer10min si intr-un casa si dorm...cand e cald mor.
De obicei nu... cred ca e numai o iluzie legatura dintre starea de vreme si starea psihica.
Şti şi tu ce este aia "stare psihica", ai învaţat la grădiniţă?
Ce-ai cu mine? Ce te-a apucat? Nu ti-am facut nimic! Sau ai ceva la cap?!