| SaveTheNature a întrebat:

Va influenteaza vremea starea psihica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lavinia7386 a răspuns:

Pe mine da, daca este vreme urata ma simt nasol, fara chef, nu imi gasesc locul.

16 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Da, vremea îmi influenţează starea de spirit destul de mult.
Când plouă sunt plictisită şi nu am chef să fac absolut nimic, când ninge mă bucur enorm de mult deoarece eu ador iarna, când bate vântul şi e frig devin irascibilă, când e un soare plăpând sunt optimistă, iar când e caniculă am aceeaşi stare ca atunci când plouă.

Numai bine!

| neutrino a răspuns:

Da, pentru ca nu am bani sa-i numar!

| zurick a răspuns:

Pe mine da, cand afara e o vreme mai furtunoasa sentimentele mele sunt de nostalgie, iar de cele mai multe ori cand e urat afara, ma pot intoarce la gandurile mele.Iar cand e soare profit si parasesc PC-ul.
Din cauza temperaturilor bruste acum nu pot scapa de o raceala.

| Crucified a răspuns:

Nu chiar. Sunt mişto ploile alea de tip găleată + tunete + fulgere.

Azi a plouat toată ziua la mine. Dar o fost ploaie d-aia nasoală.

| 0x11111051 a răspuns:

Aha, de cele mai multe ori. Cind e ploaie cu tot cu tunete + fulgere, sau vreme insorita, mai simt foarte bine si linistit!

| BlueViP a răspuns:

Cand ploua vreau sa dorm non-stop

| Lexi888 a răspuns:

Da.ma simt bine cand e vreme ploioasa si rau cand e inorat.

| Iamnotme a răspuns:

Da, daca e soare si cald afara, ma simt foarte bine, iar cand e innorat sau ploua, am o stare de melancolie, mi-e somn...

| Cipri99 a răspuns:

Da daca ploua ma simt foarte bine deschid toate usile ferestrele sa se faca aer in casarolling on the floor apoi plec afar ain ploaie sa iau aer10min si intr-un casa si dorm...cand e cald mor.

| Somebodyღ a răspuns:

Categoric da!

| Happyintotdeauna37 a răspuns:

Da!

| WhothefuckamI a răspuns:

De obicei nu... cred ca e numai o iluzie legatura dintre starea de vreme si starea psihica.

| VILLAtHeBestPlayer a răspuns:

Pe mine NU

| Username9080 a răspuns:

Da,pe mine da.

| Lynnfield a răspuns (pentru Username9080):

Şti şi tu ce este aia "stare psihica", ai învaţat la grădiniţă? happy

| Username9080 a răspuns (pentru Lynnfield):

Ce-ai cu mine? Ce te-a apucat? Nu ti-am facut nimic! Sau ai ceva la cap?!