Eu am cumparat de undeva (deci tot din comert), suc facut la storcator, este cel mai bun suc ce l-am baut vreodata, si stiu ca este 100% natural.
Mda, si mai sunt si alte variante de potolit setea, fa-ti un ceai de soc si menta, cand se mai raceste un pic pune in el si lamaie si miere, apoi dupa ce se dizolva mierea il pui la rece. Sau il poti bea cald, daca il bei cald te racoresti mai repede. De ce credeati voi ca mexiacanii manca mancare calda si iute? Tocmai pentru ca se racoresc mai repede asa.
Sanatoase.hai sa zicem dar nu in totalitate sunt la fel de dulci unele chiar iti provoaca mai mare sete decat cele acidulate.eu una prefer cola ( nu si pepsi ca are prea mult acid) si granini imi place cel de visine si de cocaze
Decat sa cumpar granini sau oricare alt suc din comert imi cumpar fructe proaspete si imi fac fresh acasa. Stiu o sa spuneti ca nu toata lumea are robot bla bla. dar eu as sfatui pe oricine cand are posibilitatea sa isi cumpere "un gadget de bucatarie" cum le zic eu pentru ca in timp se amortizeaza insutit in sanatate
Nu sunt bune sucurile de nici un fel, cel mai bine e sa bei o cana de ceai ( e la fel de buna ca sucu si mult mai sanatoasa )
Mie vara imi place sa bea suc facut de mine.storc o lamaie, pun miere si apoi sifon rece.:X
Da, imi plac sucurile de la Granini...sigur sunt mai sanatoase decat cele acidulate.Eu incerc sa nu mai beau...de Coca -cola si Pepsi m-am lasat de vreo 2 -3 ani, insa mai beau fanta ocazional, in rest numai sucuri naturale(Ciao, Prigat, Tymbark)
Niniun suc din comert nu e sanatos, cele acidulate distrug stomacul si ne bombardeaza organismul cu CO2, iar cele "naturale" nu sunt naturale, iar cand spune sa agitati sticla ca are pulpa, nu are nicio pulpa, e doar amidon, cititi pe cutie ca are 5% fruct restul amidon, indulcitori si altele.
Nu sunt sanatoase
fara sucuri apa plata mai ales p caldura asta e bine sa bei, decat sucuri care au tot felul d indulcitori si nu. ti potolesc setea
Nu stiu cat de sanatos sau nu e fiecare suc, dar sucuri naturale beau la ocazii speciale in rest, se stie: Pepsi / Cola.
Am auzit ca sunt bune sucurile de la Granini. Oricum sunt mai sanatoase decat cele acidulate.
___Enzo întreabă: