PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Va place sa pedelati, sa ascultati muzica in casti in acest timp, si sa savurati peisajul care se deruleaza prin fata ochilor, forme, miscari, o tipa faina, un animalut simpatic, intamplari secundiere/simultane, chestii/trestii? Am plecat sa-mi fac km-ii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Bravo tie! din pacate nu pot, si nu de lene...NU STIU...si cu atat mai mult apreciez pe cei care fac acest sport. Cred ca este o aventura sa circuli cu bicicleta, din mai multe puncte de vedere... dar pentru ca nu pot face asta, ma plimb atat cat timp liber am si ma bucur la fel de mult de tot ceea ce vad...si nu ma despart de aparatul foto...Iti doresc cati mai multi km parcursi, fara incidente...si cat mai multe ...chestii/trestii!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da.
Pa, pa.

| Wtf9000 a răspuns:

Nu. Am altceva mai bun de facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cel mai mult imi place cum urla soferii "mergi ba pe banda de biciclete" si pe banda aia sint masini parcate laughing

| ioanaa a răspuns:

Da, e un sentiment linistitor, pe care din pacate nu multi il incearca si nici atat nu il apreciaza happy

| macarale a răspuns:

Umm...nu

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Mi-ar place foarte mult, necazul e ca nu am suficient curaj sa merg cu bicicleta din cauza traficului. La noi nici macar de forma nu sunt benzi speciale pentru biciclisti. Oricum sa mergi cu bicicleta prin parcuri s-a interzis... Si nu prea mai ai pe unde s-o iei. Ca sa vezi peisaj fain inseamna sa iesi cumva din oras... De placut mi-ar place, ce-i drept, pentru ca obisnuiam pe vremuri sa merg pe bicicleta. Faceam drumuri lungi cu tatal meu. Acum nici bicicleta nu mai am. Ma bucur pentru tine, fa-ti km si distreaza-te.

Întrebări similare