PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Va place sa radeti?! In ce fel?! Usor, manzeste, mai puternic, hohotind, sau prelungit, sonor, si cu lacrimi?!
Va abtineti sau radeti din toata inima?!
Ce va poate provoca rasul cu lacrimi?! Si daca sunteti gadalate/i?! Cat de des aveti ocazia sa trageti un ras sanatos?!

Intrebarea mi-a fost sugerata atat de anumite amintiri, cat si de rasul lui Claudiu, de la OTV matinal!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu rad din tot sufletul si nu ma pot abtine decat cu mare greutate cand ceva este extrem de amuzant. Cel mai bine rad de mine. Totusi la fel de bine gasesc hilare situatii sau intamplari. Rad cu pofta la comedii, mai mult la scenarii amuzante decat la comicul de situatie. Cel mai mult rad cand fratele meu povesteste. Este un comic inascut care poate sa transforme traversarea unei batranici intr-o spumoasa comedie. Are idee interesante si care ii vin spontan ceea ce il face cu atat mai amuzant.
Eu am mereu zambetul pe buze si asa ca nu mi-e greu sa rad. Cateodata mi-e greu sa ma opresc din ras. Oricum nu rad manzeste ci mai degraba hohotind, sonor, pana la lacrimi. In rest stiu ca este foarte sanatos sa razi, deci nu ma abtin sa rad.

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De obicei râd discret, uşor. Dar depinde câteodată şi cu lacrimi, dar mai rar. Baftă!

| Parmalat a răspuns:

laughing))
Pai depinde de situatie, dar in situatiile in care pot sa rad cum vreau si am si motive sa rad mi s-a intamplat sa rad pana am cazut pe jos laughing))
Cel mai tare episod de ras a fost in clasa a 12-a la ora de informatica cand am ras pana cand am cazut pe spate cu scaunul si radeam in continuare, nu puteam sa ma ridic de jos; profa se uita la mine si se inchina si incepuse sa rada toata clasa laughing)
Altfel... rad in fiecare zi cate putin happy

| Miha a răspuns:

Da ador sa radlaughingNu conteaza cum rad, faza e doar sa rad[desi prieteni mei zic ca eu chitai in loc sa radlaughing]Anumite intamplari ma fac sa-mi dau lacrimile. Cel mai mult rad cand sunt cu prieteni afara si ne rademlaughingCe pot sa zic, e bine sa razi.winking

| Kenny a răspuns:

Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima. Rad cu gura pana la urechi de fiecare data cand am ocazia! happy

| Ana_8420 a răspuns:

Azm are mare dreptate, dar hai totusi sa nu ocolim subiectul intrebarii. big grin

Pai, tot timpul rad usor.
Niciodata nu am ras cu zgomot.
In schimb, sa il auzi pe fratele meu cum rade smug
Te bufneste rasul numai cat il vezi pe el ca rade.
O face din toata inima!

Rasul cu lacrimi mi-l poate provoca adesea o amintire (asta nu inseamna ca ma apuc si rad ca prostul de unul singur, e numai in cazul in care povestesc amintiri cu o alta persoana.) sau o segventa televizata, glumele si filmele de comedie nu ma fac tot timpul sa rad. Rad mai greu, dar cand rad, rad din toata inima.

Ti s-a intamplat vreodata sa te doara burta de ras? big grin

| Azm a răspuns:

Depinde de situatie. Sint momente in care trebuie sa dai dovada de retinere si rizi ca atare, mai incet. Dar sint si momente, ca acelea cind esti printre prieteni, cind nu ai retineri si rizi cu pofta daca se iveste ocazia. Sigur ca intilnesti si cazuri cind oamenii rid din slugarnicie, de exemplu cind spune seful o gluma si rid toti cu gura pina la urechi, chiar daca nu a avut deloc umor. Astia sint oamenii de care e bine sa te feresti, pentru ca sint parsivi.