Tu glumesti, nu?
Ei bine, daca nu glumesti, faci de ras specia masculina... asta ne deranjeaza pe toti.
Stiu, dar e foarte rar la barbati
Cancerul de san nu e exclusiv feminin.
Nu e cancer stai calm. Doamne fereste de asa ceva. Este ceva normal, toti baietii au acel "nodul" intre 14-17 ani. Unii dintre noi nici nu observam. O sa dispara de la sine. Daca vrei totusi poti merge si la doctor
SI barbatii pot face cancer la san! Mai rar,dar se poate,fi calm,du-te la doctor,mananca sanatos si tine minte ca un cancer depistat la timp se vindeca, fi optimist si tine-ne la curent, cum te simti, ce tratament urmezi, etc.
Ba puta
esti la pubertate sai calm ce-i atata zarva in capul tau? scoate-ti bazaconiile din cap.
Purec21 are dreptate, nu e cancer la san. Va trece pana la majorat, este legat de modificarile hormonale de la pubertate. Inca nu ti-ai incheiat socotelile cu pubertatea, la varsta ta. Relaxeaza-te, esti sanatos.
...si da-i funda lui Purec21, o merita.
Ai dat funda unui raspuns alaturea cu intrebarea. Pacat. Purec21 chiar merita funda.
Omule nu e cancer la san se numeste dul si e de la excesu de piept de pui sau alt ceva!
Nu rade de problemele altora inainte sa stii exact daca e cancer sau nu, imagineazati cum ma simt eu.
Am patit si eu as. dar in vreo 4 luni de la aparitie mi-a aparut si in cealta parte. dupa 3 luni airasi mi-a disparut
Deeaandreea9156 întreabă: