| stefy3663 a întrebat:

Va rog ajutati-ma am o depresie dupa ce vin de la o colega si ne-am distrat sau de la bunica mea singura si incep sa ma amarasc cand ajung acasa si plang dar aceasta depresie nu trece peste cateva ore peste 2 zile sau 1 zi deci am nevoie de voi sa imi ziceti fiindca iar am venit de la o colega si am stat peste seara si acum sunt spui dar nu ar trebui sa fiu dar nu stiu ce sa fac... ajuti-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

De fiecare data cand esti suparat, te uiti in jur pentru a gasi persoana vinovata. Uita de acest lucru si uita-te in jurul tau dupa persoanele carora sa le multumesti pentru fericirea ta...ca sa scapi de depresie trebuie sa faci urmatoarele lucruri am avut si eu depresie si am trecut greu dar am facut asa
1 trebuie sa te exprimi sa te eliberezi de ganduri rele prin muzica pictura sau desen exprima pe foaie toate gandurile tale e un mod de a iesi din depresie
2 iesi din casa trebuie sa te plimbi cateva ore sa uiti si asa iei aer curat
3 stai in jurul prietenilor sa uiti si fii sociabila
4 vizioneaza o comedie citeste un banc cu prietenii sau alte barfe pentru a trece timpul si a uita de tristete
5 poate ca timpul le rezolva pe toate fii mai rabdatoare cu tine si incerca sa nu mai fii suparata
fii mai optimista chiar daca iti merge rau important e sa crezi ca se vor rezolva big grin gandeste-te la lucruri bune din viata ta si ia o decizie ca sa le alungi pe cele rele
priveste inainte fa planuri cum ar fi daca ai rezolva ceva happy nu lua decizii pe loc si gandeste-te mai intai happy sau daca nu mergi la un psiholog pentru a scapa de depresie
mult noroc big grin

6 răspunsuri:
| Aliyaa a răspuns:

Dar de la ce ai depresia?

| micurutza2005 a răspuns:

Ce depresie ai de la ce, sau tu stii ce e depresia, sau melancolia sau tristetea fi mai clara ca asa nu te putem ajuta poate e o confuzie in mintea ta trebuie sa spui exact cum te simti ca sa vad daca e depresie sau altceva deci asteptam explicatii...

| viatadecacatt a răspuns:

Pai de ce plangi? bunica ta este bolnava sau are ceva ca sa ai un motiv sa plangi?
Din ceea ce ai spus pare ca nu stii ce inseamna depresie

| curios a răspuns:

Mai draguta, tu ai nevoie de sex. Asta e tot. In cazul in care ai nevoie de ajutor la capitolul asta, eu te ajut cu mare drag.

| Rares24 a răspuns:

Presupun ca uh te simti tare bine si apoi cand ajungi acasa iti amintesti momentele petrecute acolo si vrei sa te aflii din nou in acel loc nu? :X Ti-a plkt muult si nu vrei a se termine acele momente sau vrei sa le retraiesti si cand ajungi acasa si vezi ca e un loc comun si linistit plangi ca nu mai esti plkta nu? Se intampla merew ma intristez cand trec sarbatorile ziua mea Petrecrea de Halloween de azi! sad Dar te-am inteles cat de cat nu? ca vad ca nmn nu te-a multumit! sad Scz

| stefy3663 explică:

Rares mersi multt de raspuns chiar ai dreptate si esti tare dragut