| luana4660 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu un sfat caci sunt disperata! Anul trecut am facut o incizie a bartholinitei. Acum mi-a apaarut o alta umflatura, am fost la doctor a spus ca e foliculita si mi-a dat tratament cu ketonal si flamexin. Nu s-a vindecat, am fost la alt doctor care mi-a dat antibiotice si betadina. Nici asa nu s-a vindecat am fost iar la doctor si m-a trimis la chirurgie. eu am citit pe net despre foliculita si nu zicea ca s-ar trata prin chirurgie. anul trecut am fost la maternitate sa ma incizeze acum m-a trimis la chirurgie. e vreo diferenta intre maternitate si chirurgie? Are vreo treaba foliculita cu bartholinita? Ce sa fac(nu m-as mai duce la operatie ca ma chinuie rau)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| luana4660 explică:

Plus ca am aceleasi simptome ca anul treecu cand am facut bartholinita(durere cand ma asez, cand ma ridic, cand ma misc in pat) si la inceput era doar un punct dureros acum durerea s-a lasat si mai jos.