Daca atatia medici nu au gasit nimic nu cred ca cauti bine (pe TPU) diagnosticul. Nu ne-ai dat nici-o analiza, nimic, ai zis ca are niste analize bune, altele rele, din doua simptome nu ne putem da seama ce are, suna a o infectie, ai zis ca a fost la pneumo, nu are TBC, sau nu a avut in trecut? A avut ceva probleme de sanatate, analizele cum sunt? Daca vrei sa-mi dau si sa ne dam cu parerea avem nevoie de mai multe detalii decat "stare generala proasta si are frisoane" febra are, cat? Sa-mi zici si de TBC daca a avut vreodata sau alte boli.
TBC n-a mai avut, insa in trecut a avut probleme cu ficatul si anume hepatita B, insa nu cred ca are treaba. Aia macar s-a descoperit si s-a putut trata. E adevarat ca n-am spus prea mult, deocamdata n-am analizele la indemana, insa acelea erau cele mai frecvente simptome, iar sectiile de prin spitale pe unde a trecut pentru analize au fost destule si diferite. O sa revin cu ceva concret.
Si ai zis ca a fost la pneumo. I s-a facut o radiografie? I-au recoltat niste sputa pentru BK? intradermoreactia la tuberculina? Alte simptome nu mai are? Sa tuseasca? Sa-l doara ceva, la urinare, rinichii, ficatul.
Alcool consuma? Hepatita cand a avut-o si cat si ce tratament a luat? Pe urma a fost la medic sa vada daca chiar a scapat? Analizele pentru ficat cum sunt? TGO si TGP sau AST si ALT, bilirubina?
Chiar in momentul de fata este internat de o saptamana si jumatate la institutul Victor Babes la sectia de pneomo pentru analize, i s-au tot facut analize de sange in diferite stari, cum ar fi cea de febra pentru a gasi cauza infectiei, dar deocamdata nu stiu prea multe deoarece inca n-a primit nici el ceva concret. Asteptam.
In regula, cand o sa aiba mai multe analize probabil medicii de acolo o sa stie care e problema, daca ei nu isi dau seama ma indoiesc ca noi am putea.
Salut. Cu speranța ca o sa vezi acest mesaj după mulți ani. Ați aflat pana la urma cauza? Tatăl meu se afla in aceeași postura. Mulțumesc, o zi buna!
Carmen133 întreabă: