De vergeturi nu se mai poate scapa din cate stiu eu, ele sunt permanente.
Tot ceea ce poti sa faci tu este sa iti ajuti pielea sa iti recapete elasticitatea.Se pot gasi pe internet anumite ''tratamente'' care ajuta la elasticitatea pielii.
Parerea mea e ca acele creme pentru vergeturi nu fac minuni, nu prea le gasesc folositoare.
Offf doamne deci asa de urat arata nu ma pot duce nici la mare imi este rusine cu ele nu stiu ce sa mai fac
Stiu cum este si eu am vergeturi pe picioare si ale mele sunt tot albe, nu se vad chiar asa rau, dar tot sunt acolo.Totusi incearca un tratament de pe net care ti se pare cat de cat bun.
Astazi m-am dus la o farmacie si mi-am cumparat o crema este 30 de euro tub de 50 mililitri sper sa le mai amelioreze sa nu se mai vada asa ....revin cu amanunte daca vad vreo schimbare pupici:*
Sper sa functioneze pentru ca mi-ar prinde si mie bine).
Apropo cum o folosesti? O pui pe locul cu vergeturi si masezi sau o lasi sa intre in piele?
Iubita masez vreo 5 minute pana mi se inroseste pielea si iti jur ieri si azi am folosit si parca vad o mica schimbare acum nu stiu poate in imaginatia mea cum sunt prea disperata pupici:*
Si cum se numeste crema?
"Rilastil" tin sa precizez ca sunt in Italia de aici am cumparato la noi nu stiu daca se gaseste este scumpa dar sper sa fie si folositoare ...ai si tu vergeturi ale tale cum sunt in ce zona si cati ani ai?
Am 16, am cateva pe solduri si sunt vinete sa zic asa si mai am pe picioare unde's albe si vinete.
Ai putea sa te grabesti cu cele vinete acelea se vindeca mai usor decat cele albe se pare ca dau eu sfaturi acum si in urma cu 2 zile eram disperata sa gasesc un raspuns:*
Buna :*, du.te la farmacie si cere sa.ti dea o crema pentru vergeturi.Am luat si eu, mi.au trecut majoriatatea, dar nu mai stiu cum se cheama, deci du.te la farmacie.
Someoneeene întreabă: