..."nasul infundat pe care il ai"
Poi pune-ti crema d'aia piscacioasa si chinezeasca
Ai folosit ceva pikturi de la farmacie? Nu trece?! Uite ce mai poti face. Incalzeste putina apa si apoi dizolva niste sare de bucatarie in ea aboi inhaleaza aburii sarati. Va merge
Ce inseamna "de care nu pot scapa"? Daca e o chestie de 1-3 zile, poti incerca cu Olynth sau Bixtonim. De asemenea se recomanda consumul la cat mai multa apa.
Daca e o chestie ce dureaza de mai mult de o saptamana sau/si nu trece cu nimic, e cazul sa te duci la un medic sa vada exact cauza si sa aleaga un tratament in functie de cauza, ca nu prea poti sa mergi pe ghicite in cazul asta.
Eu am nasul infundat de mai bine de 2 ani. La inceput mi se parea absurd ca niciun medic nu putea sa`mi puna un diagnostic. Am luat pastile, mi-am cumparat toate picaturile de nas care exista pe piata. Rezultate zero.
Acum jumate de an am aflat ca am deviatie de sept, dar care nu necesita interventie chirurgicala. Medicii nu mi-au spus daca asta e cauza ( nici ei nu cred ca au habar ) asa ca dupa atata timp in care m`am plimbat pe la nenumarati medici m`am dat batuta.
M`am resemnat cu gandul ca asa va fi viata mea de acum incolo : nopti nedormite.
De cand am aflat ca am deviatie de sept am incetat sa mai iau pastile si sa`mi pun picaturi. Am reusit sa ma obisnuiesc cat de cat.
Sper sa nu fie aceeasi problema si la tine caci nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu.
Eu zic sa mergi la medicul de familie si sa-i spui problema ta.
Poate te va trimite la orl sau la alergologie. Sper sa nu mai ai probleme.
Succes!
Scikofit întreabă: