Hristos a înviat!
Pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), Ketorol/Ketonal, etc.
Bine-nţeles, TREBUIE să mergi cât mai curând la dentist pentru a vedea care este cauza acelor dureri şi pentru tratamentul adecvat.
Toate cele bune.
Ketonal ii puternic, sa nu iei pe stomacu gol, sau mai bine fugi repede la medic.
Buna!
Ori incepe sa se carieze,ori e deja cariata respectiva masea,ori ai tras curent la ea,din doua una este.
Ia un Algocalmin, fereste-te de curent, evita sa mesteci pe partea aceea.
Ar fi bine sa treci si pe la dentist, stiu ca nu-ti surade ideea cu dentistul, dar...e singurul care te poate ajuta.
Te pup!
De mestecat pot sa mestec cu ea dar cand mananc dulce incepe sa ma doara dar nu mestec pe partea aia.
Depinde foarte mult de cauza durerii. Daca aceasta este provocata de o infectie (cum de altfel este cel mai probabil), sfatul meu este sa nu stai sa se agraveze. Iti spun asta din propria experienta. Daca mergeam din timp la medic puteam salva o masea, care din pacate am pierdut-o. Pentru dureri de moment cred ca poti folosi analgezice cum ar fi Aulin, Nurofen sau Ketonal.