anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma, e urgent. Dimineata asta a inceput sa-mi fie greata, iar apoi a inceput sa-mi bata inima mai tare decat de obicei si sa am un diconfort in piept. Ma doare gatul si abia pot sa-mi tin capul pe umeri si ma simt de parca am stat toata noaptea treaza. Am citit pe net ca pot fi simpomele unui atac de cord, dar n-am cui sa-i cer ajutorul, pentru ca sunt singura acasa sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și dacă ești singură acasă nu te poți deplasa până la cea mai apropiată unitate sanitară?
Aici nu "vindecăm" iar netul nu este o sursă de 100% corectă în informații, de orice natură.
Pa, pa.

| Mihaela1964 a răspuns:

Poate fi un simplu atac de panica, bea un pahar cu apa, suna-ti mama sa vina sa te duca la medic.Numai bine.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Si de ce nu mergi la Urgente sa vezi ce este?
Mergi la medic, da simptomele seamana cu ale unui atac de cord.
Cere ajutorul nu-i vecin ceva.
Te pup!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Mergi la o vecina sa dea telefon la salvare, nu mai sta

| AUDIQ a răspuns:

Nu stiu ce poate fi, dar atac de cord..nu 100%, trebuie sa tragi atentie mai tare ce ai consumat eri, cred ca pricin aii gitul totutsi