Stai liniștită, îți trece.E doar o mică iritație.Nu te mai obosi să te duci pe la ginecolog. Dacă ai prin casă tetraciclină, dă-te cu ea.
In caz ca reapare, maine o sa merg la farmacie.multumesc:*
Pune si tu poza sa ne dam seama despre ce e vb
E doar o intrebare, gandeste logic...
Du-te la doctor mai bine sau intreaba pe mama pe bunica ta poate stie ceva.
Si bunica o freaca apoi cu vreascuri la p! zda ca sa ii treaca un amarat de cos?
Nu cred ca e cos,nu am nimic vizibil, doar s-a umflat putin toata partea stanga., si se simte ceva in interior,(cred ca glanda se simte). sper sa-mi treaca, nu mai este umflata rau, ca aseara.dar daca nu voi indrazni sa merg la ginecolog, asta doar daca lucrurile se complica.
Daca zici ca deja incepe sa treaca, atunci nu cred ca are ce sa se mai agraveze. Poate te-ai epilat si a fost un fir de par ce a crescut sub piele si se simtea tare (aici dau cu presupusul pentru ca n-am fost martor la o astfel de situatie). Probabil ca tamponul, asa cum ai spus, ti-a creat vreo iritatie, s-a frecat in zona respectiva, de unde si problema ta.
Cel mai bine e sa te duci la ginecolog pentru ca poate fi o infectie si daca nu e tratata de acum sau corespunzator se poate agrava sau poate aparea din nou