anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog! ajutati-ma!

Hello!
De ieri seara mi-a aparut o mica "umflatura" intre labia mare si cea mica,pe partea stanga.E putin dureroasa doar la atingere.m-am informat si pe net, dar va spun ca mi-e teama sa merg la ginecolog.
Mentionez :am 15-16 ani si nu am intretinut relatii sexuale.
Si sunt la ciclu de 2 zile.
Probabil m-am iritat din cauza absorbantului(de obicei nu le suport) sau este vorba de vreo boala, infectie sau ceva mai grav!worried

Si va rog sa fiti draguti/dragute n privinta raspunsurilor voastre.Sa nu luati intrebarea in chestie de ras.crying(((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai liniștită, îți trece.E doar o mică iritație.Nu te mai obosi să te duci pe la ginecolog. Dacă ai prin casă tetraciclină, dă-te cu ea.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In caz ca reapare, maine o sa merg la farmacie.multumesc:*

| unDESTEPT a răspuns (pentru anonim_4396):

Pune si tu poza sa ne dam seama despre ce e vb

| anonim_4396 explică (pentru unDESTEPT):

E doar o intrebare, gandeste logic...oh go on

| :*:*Dya:*:* a răspuns:

Du-te la doctor mai bine sau intreaba pe mama pe bunica ta poate stie ceva.

| GoguSteriade a răspuns (pentru :*:*Dya:*:*):

Si bunica o freaca apoi cu vreascuri la p! zda ca sa ii treaca un amarat de cos?

| anonim_4396 explică (pentru GoguSteriade):

Nu cred ca e cos,nu am nimic vizibil, doar s-a umflat putin toata partea stanga., si se simte ceva in interior,(cred ca glanda se simte). sper sa-mi treaca, nu mai este umflata rau, ca aseara.dar daca nu voi indrazni sa merg la ginecolog, asta doar daca lucrurile se complica.

| GoguSteriade a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca zici ca deja incepe sa treaca, atunci nu cred ca are ce sa se mai agraveze. Poate te-ai epilat si a fost un fir de par ce a crescut sub piele si se simtea tare (aici dau cu presupusul pentru ca n-am fost martor la o astfel de situatie). Probabil ca tamponul, asa cum ai spus, ti-a creat vreo iritatie, s-a frecat in zona respectiva, de unde si problema ta.

| XxBluu a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la ginecolog pentru ca poate fi o infectie si daca nu e tratata de acum sau corespunzator se poate agrava sau poate aparea din nou