anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! M-am saturat de ochelarii ( oricum nu-i purtam, dar ma rog laughing ) si imi doresc mult lentile de contact cu dioptrii. Imi puteti spune, va rog mult, mai multe tipuri de letile cu dioptrii si preturile sale... dau fundita love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Si eu port ochelaricrying, trebuie sa merg la doctor si cand ma gandesc...o sa port alti ochelari crying...oh go on
Am intrebat eu doctorul cat de bune sunt lentilele si mi-a spus ca trebuie sa le iei pe o anumita perioada de timp, si preturile:
Biofinity (6 buc)
Biofinity (6 buc)
Producator: Coopervision
Pret: 134, 00 Lei
122, 00 Lei
Air Optix Aqua (6 buc)
Air Optix Aqua (6 buc)
Producator: Ciba Vision
Pret: 119, 00 Lei
105, 00 Lei
Soflens Daily Disposable (30 buc)
Soflens Daily Disposable (30 buc)
Producator: Bausch & Lomb
Pret: 89, 00 Lei
79, 00 Lei
Purevision (6 buc)
Purevision (6 buc)
Producator: Bausch & Lomb
Pret: 129, 00 Lei
119, 00 Lei

2 răspunsuri:
| Sebby_1251 a răspuns:

Mai bine du-te la doctor

| 9gag a răspuns:

Mergi la medicul oftalmolog si intreaba. Lentilele depind de curbura globului ocular si alte chestii. Cel mai bine mergi si intreaba un pret estimativ si daca iti convine faci controlul si iti pui lentile