| Catalin_8375 a întrebat:

Va rog ajutati-ma...ma doare tare raw maseaua...am luat multe pastile dar nu stiuc e sa fac, am pus si sare topita pe obraz dar tot nu mi-a trecut, spuneti-mi ce sa mai fac! FUNDA MARE DE TOT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CxiAngel a răspuns:

Buna! Cel mai bine din punctul meu de vedere ar fi sa te duci la doctor crede-ma ca taca vei sta asa totul se va agrava du-te la dentist si fa-ti curaj.
Uite gandeste-te cat de bine o sa fi cand o sa faci asta si daca vrei inchide ochii is imagineazati ca totul se va termina si cand vei iesi de acolo totul va fi minunat te vei simti bine si nu va mai trebui sa iti faci griji.
Mai am un sfat gandeste-te in momentul ala ca langa tine e cineva drag care te sustine si te tine de mana.(in cazul in care te duci singur)
Sper sa te faci bine! happy

8 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ketorol,ketonal,aulin,sau de la plafar cumpara antalgin(e un f puternic antiinflamator din plante)

| ascovit a răspuns:

Solutia: Du-te la dentist!
pana atunci?: ai putea sa mai incerci sa iti pui la masea vata su biter suedez! Eu asa fac cand ma doare maseaua!

| Hachimytza619Akita a răspuns:

Pai pfff vata cu spirt sau te legi cu o fasa de la barbie pana la cap

| 54ndy a răspuns:

Pune nişte pastă de dinţi la măseaua care te doare.

| MyFirstLove a răspuns:

Ultima solutie du-te sa ti-o scoti.

| MrJuvett12 a răspuns:

Pentru inceput ia un vidan pana maine dimineata dupa care mergi la dentist nu o sa te omoarewinking

| MusicIsLife a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la dentist.Si stai linistit ca nu o sa te doara mai rau decat te doare acum.

| Balkan a răspuns:

E foarte probabil sa ai o infectie la maseaua respectiva(mai ales daca durerea este la momente de timp aleatoare). Cel mai bine ar fi sa te duci la dentist pentru a-ti curata zona respectiva(de obicei se indeparteaza si nervul) si sa iti puna o plomba.
Nu e o procedura dureroasa si se merita daca nu vrei sa recidiveze sau sa se agraveze(sa se ajunga la operatia de exractie a dintelui).