| Ţipărel a întrebat:

Vă rog,ajutaţi-mă.Nu ştiu ce să mai fac. Mă înjunghie,sub coasta dreaptă deci de abia respir, şi când merg, de ieri nu ştiu ce mi se întâmplă. Cum aş putea scăpa de aceste dureri? Dau fundă şi cele mai mari mulţumiri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu trebuie sa ne dai nimic, fuguta la medicul de familie si va sti ce se intampla cu tine, intreband pe site, nu te vei face sanatoas/a asa ca, o vizita la medic nu stric.
poate fi o raceala chiar mult mai grava
O zi frumoasa sa aihappy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia un ketonal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
E posibil sa fie o raceala intercostala doar.
Si eu am patit, m-am dus la medic, mi-a recomandat ceva medicamente, dar mi-a trecut de la sine pana la urma.
Du-te la medic daca esti ingrijorat/a.
Te pup!

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Am avut si eu asemenea dureri si doctorul spune ca de la frig se contracta matele si stomacul si ca nivelul de gaze creste imbracate bine si o sa iti treaca important este sa stai la caldura.