| Giuly_3112 a întrebat:

Va rog ajutati-ma plang de o ora incotinu crying( ce sa fac ca sa ma opresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Inchide "robinetul", lasa lacrimele acolo unde sunt si nu le consuma in zadar. Daca esti suparata pentru ceva, gandeste-te ca nu merita sa te consumi si vorba ceea: De ce sa plangi daca nu te vede nimeni? Gaseste-ti ceva de facut, iesi la o plimbare, respira adanc, gandeste-te la ceva frumos, asculta o muzica vesela, citeste ceva bun si depaseste faza care te-a facut nefericita.
De ce sa-ti faci singura rau, plangand cand si asa nu mai poti sa ajuti cu nimic ca sa indrepti lucrul care te-a facut nefericita?
Vei vedea ca, timpul le rezolva pe toate asa cum trebuie, iar tu vei ajunge sa crezi ca, te-ai suparat degeaba pentru ca, plansul tau a fost in zadar, asa ca fii fata cuminte si nu-ti consuma energia plangand ci, punandu-ti o viza pentru a fi voioasa si fericita si vei vedea ca totul va fi bine.
Ai plans destul, vrei sa-ti strici ochisorii tai frumosi si pentru ce? Vezi ca ne ai pe noi, prietenii tai de pe TPU si cred ca deja te simti mai bine dupa ce ne-ai citit raspunsurile.
Gandeste-te ca acum nu mai esti singura. Poti sa dai si tu ceva raspunsuri pe TPU pentru a ferici pe altii si asa vei avea sentimentul de utilitate si nu vei mai avea timp sa plangi. Nu crezi ca propunerea mea este mai buna decat plansul, incearc-o?

| marsy a răspuns:

Rizi... si gindeste-te de ce plingi in zadar. iti inrosesti okisorii si provoci durere de cap.
STOP! pune-ti o piesa mai vesela. si mergi la oglinda, sterge-ti lacrimile. si fii mindra de tine.
te-am pupat!
dar care e motivul. din ce cauza plingi?

| Nemesis_9263 a răspuns:

Pune-ti frana

| lily09 a răspuns:

Pai eu zic sa incepi sa razi....sa vezi cum scapi de plans..hahahahahahaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga mea happy

In primul rand gandeste-te ca nu are rost sa plangi pentru nimieni s nimic, Nu ti se merita lacrimile happy
Eu te compatimesc si incerc sa te ajut happy asculta o muzica ce sa te inveseleasca si sa iti dea optimism. poate nu este bine, dar incearca sa iti exprimi dorinta de razbunare happy. Nu merita sa fii trist intr-o viata ce nu iti ofera ceea ce iti doresti. Stiu ca indifirent de ceea ce ai, doare, dar lumea e rea si soarta e cruda, trebuie sa invatam sa trecem cu brio peste orice, si sunt sigura ca vei reusi, pentru ca poate cele mai de folos si persoanele de la care poti cere un sfat sunt persoanele necunoscute, straine.
Nu imi place sa vad pe nimeni suparat, nimeni indiferent de ceea ce a facut sau s-a intamplat sau i-a fost facut nu merita sa planga, pentru ca acele lacrimi sunt cele mai amare si de mult ori tristetea este ma contagioasa ca gripa happy.

Nu vreau sa te vad asa, uita tot ce s-a intamplat, traieste viata din plin, fiecare clipa, chiar daca nu te vad inca mai ai o lacrima in ochi, stergeo si ia-o ca pe un nou inceput happy. Mult succes kisssi hai smile smile big grinbig grinbig grin

| mhann a răspuns:

Gadila-te! laughing