| Denis_1041 a întrebat:

Va rog ajutati-ma sun speriat Ieri la antrenamente am primit un pumn in arcada mi s-a umflat ochiu cat de cat mi s-a facut rau m-a dus la spital si mi-au spus ca sunt anemic mi-au facut radiografie la cap si la nas sa vada daca am ceva si mi-au spus ca nu am nimic dar vad dublu si ochiul lovit inca mad aore si e vanat ma duc maine la un consult oftamologic am pus compresa cu apa credeti ca voi ramane cu vederea asa? adica sa vad dublu? va rog ajutati-ma sunt speriat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cat de grava este leziunea oculara. In mod normal ar trebui ca in cateva zile sa dispara vederea dubla, dar oftalmologul iti va da mai multe detalii

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Da....este o poveste! Legat de lovituri, totul va trece//

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am operat de strabism în Turcia și după operație am văzut dublu timp de câteva săptămâni și după aceea totul a revenit la normal așa că îți vei reveni și tu după o perioadă relativ scurtă de timp.îți spun din propria experiență.
Stai liniștit că totul va fi bine.
Dacă îți dorești să mai vorbim pe acest subiect lasă-mi mesaj pe TPU și cu mare plăcere îți răspund.

| Denis_1041 explică:

Sa stii ca nu e de gluma tu razi da eu nu straight face

| MskDesign a răspuns (pentru Denis_1041):

Glumeam omule, nu o lua in nume de rau.