| alexutza18angel a întrebat:

Va rog ajutati-ma...toata lumea zice de gaz lampant ca e foarte bun si elimina imediat paduchii dar nu se gaseste pe nicaieri.debia am gasit la pic dar are si alte substante ca sa miroasa mai frumos si sal coloreze. e bun oare? ajutati-ma va rog mult de tot sunt disperata ...cum sa scap odata de ei? sunt foarte deprimata ma simt asa ciudat si toata lumea vorbeste cu usurinta despre ei pe site ca trec... dar mie nu-mi mai trec...help va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Mergi la farmacie si intreaba, sunt o multime de produse - fara nicio rusine, mai rusine este sa ii porti straight face

| domidoc a răspuns:

Solutie Piretroid [sau Pedimor, sau altele de la farmacie]. Lasa leacurile babesti cu gaz-ul, ca poti sa-ti produci arsuri chimice.Si,atentie! paduchii depun oua.Multe! Asa se inmultesc.[Nu prin stress si suparare... Dumnezeule, suntem in secolulXXI]Asa ca va trebui sa-ti sterilizezi si lenjeria de pat.De asemenea, vezi de unde te tot reinfestezi. Unde e sursa? Familie, prieteni intimi? Si ce fel de paduchi sunt? De cap[Pediculus capitis] sau de corp[Pediculus corporis]? Cel mai bine te poate ajuta un medic dermatolog[sau macar cel de familie]

| iuliana21 a răspuns:

Buna alexutza...eu cand eram mica mama mea ma ducea la bunici in vacanta... iar eu ptk plangeam f mult dupa eA MA UMPLEAM DE PADUCHI.( se fac si pe baza de stres si suparare). cea mai buna solutie e sa te faci cu petrol cateva seri la rand. e foarte bun pentru par si scapi de accei,, intrusi,, 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema cu permetrina sau lotiune cu malation, intraba la farmacie. Tunde-te. Gaz mai exista pe la magazinele cu produse chimice, vopseluri .etc.
Foloseste produsele astea cam 2 saptamani, si spala-te foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta la farmacie lotiuni cum ar fi nix sau parasidose.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai petrolul ajuta. Stiu pentru ca fetita mea s-a umplut acum o luna de paduchi de la scoala si am dat o groaza de bani pe tot felul de solutii de la farmacie si nu au ajutat. Petrolul a fost singurul care a ajutat si are si remanenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici niste produse 100% naturale antipaduchi recomandat si copiilor. Noi am avut cu totii in casa. Indiferent de tratament ar fi bine sa folosesti un sampon si tratament chiar si dupa ce ai scapat de ei...traiesc destul de mult prin asternuturi, paturi, etc
http://www.organik.ro/......i-pediakid

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| symy16 a răspuns:

Du-te repede la farmacie. cica mor de la prima aplicare. dar trebuie sa mai repeti aplicarea ca raman ouala